Válassza az Oldal lehetőséget

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon!

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon!

10 projektort kaptunk az akcióban a milliós lézertől az olcsó LCD-ig!

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon!

GELEIPU X5 Okos Projektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 2

A GELEIPU X5 egy csúcskategóriás okos projektor, amely professzionális minőségű képet és sokoldalú funkciókat kínál. Az Android 12.0 TV operációs rendszer és a Widevine L1 tanúsítvány lehetővé teszi a népszerű streaming szolgáltatások, mint a Netflix és a YouTube akadálymentes megtekintését 1080p felbontásban. Az automata élességállítás pedig mindig éles és részletgazdag képet biztosít.

Kompakt méretének és hordozható kialakításának köszönhetően a X5 projektor tökéletes útitárs lehet szabadtéri filmezéshez, játékhoz vagy akár üzleti prezentációkhoz is. A Google Asszisztens támogatásával hangvezérléssel irányítható, míg az 500 ANSI lumen fényerő és a 2000:1 kontrasztarány kiváló képminőséget garantál akár nappali fényviszonyok mellett is.

A 4,5 inches átlójú képernyő, a 8000K színhőmérséklet és az 1,25:1 vetítési arány szintén kiemeli a projektor teljesítményét. 40-150 inches ajánlott képátló mellett sokoldalúan használható otthoni szórakozásra, játékra vagy irodai célokra egyaránt.

Főbb képességek:

 • 1080p natív felbontás, automata élességállítás
 • Android 12.0 TV OS, Widevine L1 tanúsítvány
 • Google Asszisztens hangvezérlés
 • 500 ANSI lumen fényerő, 2000:1 kontraszt
 • 4,5″ képátló, 8000K színhőmérséklet, 1,25:1 vetítési arány
 • 40-150″ ajánlott vetítési méret
 • Kompakt, hordozható kivitel, sokoldalú használat

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGSpring042 kuponkóddal 78 300 forint itt:

 

GELEIPU X5 Okos Projektor

 


 

FENGMI S5 Mini Lézerprojektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 3

A FENGMI S5 egy kompakt és nagyteljesítményű lézerprojekt or, amely tökéletesen egyesíti a minőséget és a sokoldalúságot. Az ALPD technológiának köszönhetően 1100 ANSI lumen fényerejével kiváló, 1500:1 kontrasztaránnyal rendelkező HDR10-kompatibilis képet vetít 40-120 inches mérettartományban. Az 1,2:1 vetítési arány pedig rövid vetítési távolságot tesz lehetővé.

A projektor fejlett képfeldolgozó algoritmusokkal van felszerelve, mint például a MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation), így simán és életszerűen jeleníti meg a gyors mozgásokat. A beépített 2+16 GB memóriának hála pedig zökkenőmentesen futtathatja a legújabb alkalmazásokat és tartalmakat.

Az ergonomikus kialakításnak és a 0,83 kg-os súlynak köszönhetően a S5 könnyen hordozható és bárhol üzembe helyezhető. Az automatikus korrekciós funkciók pedig gyors és egyszerű beállítást tesznek lehetővé akár szegletes felületre vetítés esetén is.

Főbb képességek:

 • 1100 ANSI lumen fényerő, 1500:1 kontraszt, HDR10
 • 40-120″ vetítési méret, 1,2:1 rövid vetítési arány
 • MEMC algoritmus a sima mozgásért
 • 2+16 GB memória, alkalmazások és streaming
 • Kompakt, 0,83 kg-os hordozható kivitel
 • Automata korrekciós funkciók

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARFMS5 kuponkóddal 174 000 forint itt:

 

FENGMI S5 Mini Lézerprojektor

 


 

Fengmi Formovie X5 Lézerprojektor Master Sorozat

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 4

A Fengmi Formovie X5 a prémium kategória csúcsa a lézerprojekt orok világában. Ez a Master sorozat zászlóshajója 4500 ANSI lumen fényerejével és ALPD 3.0 technológiájával lenyűgöző, 1200:1 kontrasztarányú, 4K felbontású képet nyújt 80-300 inches mérettartományban. A 1,27:1 vetítési arány tökéletes otthoni mozira szabott.

A fejlett hangrendszernek köszönhetően a X5 kiváló hangtapasztalatot is kínál a Dolby Audio támogatásnak hála. A távirányítható kamerafókusz és az automata kepesztő-korrekció pedig zökkenőmentes beállítást tesz lehetővé. Az okos akadályfelismerés ráadásul figyeli a képmezőt és automatikusan kitérő projekciót végez.

Az erőteljes MT9669 processzor és a 4+128 GB memória révén a X5 a legújabb alkalmazások és streamingszolgáltatások akadálymentes futtatását biztosítja. Az FengOS 3.0 kezelőfelület egyszerűvé teszi a projektor irányítását, sőt a hangvezérléssel is vezérelhető.

Főbb képességek:

 • 4K felbontás, 4500 ANSI lumen, 1200:1 kontraszt, ALPD 3.0
 • 80-300″ vetítési méret, 1,27:1 otthonmozis vetítési arány
 • Dolby Audio, távirányítható fókusz, automata korrekció
 • Okos akadályfelismerés és kitérítés
 • MT9669 processzor, 4+128 GB memória, FengOS 3.0, hangvezérlés

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARFMX5 kuponkóddal 511 200 forint itt:

 

Fengmi Formovie X5 Lézerprojektor Master Sorozat

 


 

FENGMI Formovie THEATER Triple Color 4K Laser Projektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 5

A FENGMI Formovie THEATER egy csúcskategóriás, ultrarövid vetítési távolságú lézer projektor, amely a legmodernebb technológiákat ötvözi a kivételesen élethű képminőség érdekében. Az ALPD®4.0 RGB+ Triple Color lézer fényforrás technológiája 107%-os Rec.2020 színteret biztosít, több mint 1 milliárd színárnyalatot kínálva, így mesteri színhűséget és kontrasztot nyújt.

A projektor 2800 ANSI lumen fényerejével nappal is élvezhető a vibráns és fényes kép, akár a környezeti fények bekapcsolása mellett is. Az ultrarövid 0,23:1-es vetítési aránynak köszönhetően mindössze 9 inches (kb. 23 cm) távolságból is 100 inches (kb. 254 cm) átmérőjű képet vetít, maximálisan akár 150 inches (kb. 381 cm) méretűt.

A 4K UHD felbontás és a pecsételiminációs technológia garantálja a lenyűgöző élességet és fényerőt. A Bowers & Wilkins hangmérnökök által hangoltsának köszönhetően a beépített hangrendszer is kiváló minőségű. Az Android TV 11.0 operációs rendszer pedig szinte végtelen szórakozási lehetőséget kínál a Google Play és Chromecast támogatásával.

 • ALPD®4.0 RGB+ Triple Color lézer fényforrás 107%-os Rec.2020 színtérrel
 • 2800 ANSI lumen fényerő nappal is élvezhető képpel
 • 0,23:1 ultrarövid vetítési arány, max. 150 inches képméret
 • 4K UHD felbontás pecsételiminációs technológiával
 • Bowers & Wilkins hangrendszer
 • Android TV 11.0 operációs rendszer Google Play és Chromecast támogatással

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARFMTT kuponkóddal 1 149 400 forint itt:

 

FENGMI Formovie THEATER Triple Color 4K Laser Projektor

 


 

Lenovo Xiaoxin100 LCD Projektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 6

A Lenovo Xiaoxin100 egy sokoldalú és hordozható LCD projektor, amely 700 ANSI lumen fényerejével még nappal is élvezhető, nagy méretű képet vetít. A 1080p natív felbontásnak és az HDR10 támogatásnak köszönhetően a tartalmak éles részletgazdagságban és dinamikus színvilágban jelennek meg.

A beépített intelligens rendszer automatikusan fókuszál és korrigálja a képtorzulást, így a felhasználónak nem kell bajlódnia a kézi beállításokkal. A csendes működésnek hála a készülék nem zavaró, akár otthoni környezetben is használható.

A Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.0 kapcsolatokkal könnyedén streamelhető tartalom különböző eszközökről. A HiFi hangrendszer pedig megfelelő hangerőt és tiszta hangzást biztosít a mozgalmas jelenetekhez. A kompakt méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük ezt a kisméretű, de nagy teljesítményű projektort.

 • 700 ANSI lumen fényerő nappal is élvezhető vetítéshez
 • 1080p natív felbontás HDR10 támogatással
 • Automatikus fókusz és képtorzítás korrekció
 • Csendes működés, ideális otthoni használatra
 • Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.0 kapcsolat tartalomstreamelésehez
 • Beépített HiFi hangrendszer
 • Kompakt, hordozható kialakítás

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARLNX1 kuponkóddal 76 140 forint itt:

 

Lenovo Xiaoxin100 LCD Projektor

 


 

FENGMI Formovie R1 Nano UST Projektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 7

A FENGMI Formovie R1 Nano egy rendkívül könnyű és hordozható ultrarövid vetítési távolságú lézer projektor, amelyet akár útközben is magunkkal vihetünk. Csupán 2 kg súlyával a világ egyik legkönnyebb projektora ebben a kategóriában. Ennek ellenére lenyűgöző 1200 ANSI lumen fényerejének és 4K dekódolási képességének köszönhetően nappal és éjszaka egyaránt élvezhető, éles és részletgazdag képet nyújt.

Az HDR10 támogatásnak hála a dinamikus tartalmak is lenyűgöző kontrasztban és színtelítettségben jelennek meg. A kis mérete mellett is képes akár 120 inches (kb. 305 cm) átmérőjű képet vetíteni, így tökéletes választás otthoni mozis élményhez vagy előadások, bemutatók megtartásához.

Hordozhatósága és kiváló képminősége miatt ez a projektor tökéletes útitárs lehet üzleti utak, kikapcsolódás vagy akár kempingezés során is. Kompakt kialakítása ellenére is prémium házimozi élményt nyújt.

 • Csupán 2 kg-os súly, rendkívül hordozható
 • 1200 ANSI lumen fényerő nappal és éjjel egyaránt
 • 4K dekódolás és HDR10 támogatás
 • Max. 120 inches képátmérő
 • Ideális otthoni, üzleti és outdoor használatra
 • Kompakt méret, prémium házimozi élmény

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARFMR1 kuponkóddal 210 300 forint itt:

 

FENGMI Formovie R1 Nano UST Projektor

 


 

FENGMI Formovie VX 4K Projektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 8

Az első termék egy prémium kategóriás házimozi-projektor, amely 4K ultra nagy felbontással és 2500 ANSI lumennel biztosít élvezetes meríntésmentes mozizást. A DLP technológia és a nagy fényerő lehetővé teszi, hogy akár nappali fényben is kiváló minőségű képet vetítsen a 80-150 hüvelykes képátlójú vetítővászonra vagy falra. A beépített Dolby Audio hangrendszer két 7,5 wattos hangszóróval és egy önálló 15 wattos mélysugárzóval gondoskodik a filmek hangélményéről.

A projektor az intelligens funkciók terén is kiemelkedik. Az omnidirektív automatikus keystone korrekció, a TOF (Time of Flight) érzékelő által vezérelt automatikus élességállítás, valamint az akadályfelismerés megkönnyíti a beállítást. Az AI által támogatott képjavítás tovább finomítja a képminőséget. A nagy teljesítményű MT9669 AI processzor és a 4GB RAM + 64GB tárhellyel pedig zökkenőmentesen futtathatók a különféle alkalmazások és streamingszolgáltatások.

Főbb tulajdonságok:

 • 4K UHD (3840 x 2160) felbontás
 • 2500 ANSI lumen fényerő
 • HDR és MEMC támogatás
 • Dolby Audio hangrendszer
 • Automatikus élességállítás és keystone korrekció
 • AI képfeldolgozás
 • Akadályelkerülés
 • 240Hz frissítési ráta
 • Android operációs rendszer

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARFMVX kuponkóddal 380 700 forint itt:

 

FENGMI Formovie VX 4K Projektor

 


 

Formovie Xming PageOne 1080P Projektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 9

A Formovie Xming PageOne egy hordozható, kompakt méretű, mégis teljes értékű házimozi-projektor, amely 1080p felbontással és 500 CVIA lumennel garantál élvezhető képminőséget. A Google TV operációs rendszer és a Google Play áruház támogatásával a népszerű streaming szolgáltatások mellett számtalan alkalmazás közül választhatunk. A beépített Chromecast segítségével mobil eszközökről is könnyedén vetíthetünk tartalmat.

Az intelligens funkciók, mint az automatikus élességállítás, az omnidirektív automatikus keystone korrekció és az akadályfelismerés megkönnyítik a készülék használatát. A beépített Dolby Audio pedig a 2 darab 5 wattos hangszóró segítségével filmszerű hangélményt nyújt. A különböző megtekintési módok (mozi, játék, sport stb.) lehetővé teszik a kép tökéletes beállítását.

Hordozható mérete, kompakt kialakítása és WiFi/Bluetooth csatlakozási lehetőségei miatt nem csak otthoni használatra, hanem üzleti prezentációkhoz vagy akár útközben szórakozásra is kiválóan alkalmas.

Főbb jellemzők:

 • Full HD 1080p felbontás
 • 500 CVIA lumen fényerő
 • Google TV operációs rendszer
 • Chromecast built-in
 • Automatikus képigazítás
 • Dolby Audio hangrendszer
 • Hordozható, kompakt dizájn
 • WiFi és Bluetooth csatlakozás

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARFMPO kuponkóddal 136 300 forint itt:

 

Formovie Xming PageOne 1080P Projektor

 


 

Lenovo ThinkPlus Air H6 Projektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 10

A Lenovo ThinkPlus Air H6 egy sokoldalú, okos házimozi-projektor, amely 1080p natív felbontással, 700 ANSI lumen fényerővel és HDR10 támogatással garantálja a kiváló képminőséget. Az Android 9.0 operációs rendszert futtató készülék a Google Play áruház segítségével széles körű alkalmazás- és szolgáltatástámogatást kínál.

A projektor számos olyan intelligens funkcióval van felszerelve, amelyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik a használatát. Az automatikus élességállítás mindig éles képet biztosít, az omnidirektív automatikus keystone korrekció pedig bármilyen vetítési szögről korrigálja a képtorzulást. Az AirPlay és Miracast támogatásnak köszönhetően pedig mobil eszközökről is egyszerűen vetíthetünk tartalmat.

A 2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi valamint a Bluetooth 5.2 összeköttetés biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot okostelefonokkal, laptopokkal és egyéb eszközökkel. A halk működés és a kompakt méret pedig olyan helyeken is lehetővé teszi a használatát, mint egy kisebb nappali vagy akár egy kényelmes hálószoba.

Főbb tulajdonságok:

 • Full HD 1080p felbontás
 • 700 ANSI lumen fényerő
 • Android 9.0 operációs rendszer
 • Automatikus élességállítás és keystone korrekció
 • Vezeték nélküli képernyőmegosztás
 • Csendes működés
 • Hordozható, kompakt méret
 • Kétsávos WiFi és Bluetooth 5.2

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARLNTA kuponkóddal 105 150 forint itt:

 

Lenovo ThinkPlus Air H6 Projektor

 


 

Dangbei Atom Lézerprojektor

Nagy-nagy-nagy projektorvásár a Banggoodon! 11

A Dangbei Atom egy professzionális, lézeres fényforrású házimozi-projektor, amely 1200 ISO lumen fényerővel és 1080p Full HD felbontással biztosít kristálytiszta, élethű képminőséget. A lézertechnológiának köszönhetően akár 180 hüvelykes képátlójú óriásképet is élvezhető fényerővel vetíthetünk. A HDR10 és HLG támogatás tovább javítja a képminőséget azáltal, hogy növeli a kontraszt- és színtartományt.

A Google TV operációs rendszer és a beépített Chromecast segítségével rendkívül széleskörű streamingszolgáltatások és alkalmazások érhetők el. A 3D és 4K tartalmak támogatása pedig még teljesebbé teszi a házimozi-élményt. Az intelligens funkciók, mint az automatikus élességállítás, akadályfelismerés és keystone korrekció megkönnyítik a használatot.

A professzionális Dolby Audio hangrendszer két 5 wattos hangszóróval, valamint a Dolby Digital és Dolby Digital Plus támogatással garantálja a filmek és zenék hangtökéletes megszólalását. A zajmentes működésnek köszönhetően pedig a készülék tökéletesen alkalmazható akár egy nyugodt hálószobában is.

Főbb tulajdonságok:

 • Full HD 1080p felbontás
 • 1200 ISO lumen fényerő lézerfényforrással
 • HDR10 és HLG képfeldolgozás
 • Google TV operációs rendszer
 • Automatikus beállítások
 • 3D és 4K tartalmak támogatása
 • Dolby Audio hangrendszer
 • Csendes működés

A projektort cseh raktárból szállítják, ára a BGRMARDBAT kuponkóddal 322 700 forint itt:

 

Dangbei Atom Lézerprojektor

 


 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.