Válassza az Oldal lehetőséget

Nagyon jó áron dobják utánunk – Xiaomi Funsnap Capture π gimbal

Nagyon jó áron dobják utánunk – Xiaomi Funsnap Capture π gimbal

Egészen más minőséget kapnak a telefonos videóid!

Nagyon jó áron dobják utánunk - Xiaomi Funsnap Capture π gimbal

A telefonok kamerái egyre jobbak, de bántóan kevés olyan akad, aminél megfizethető áron kapunk például rázkódáscsökkentést. mindenki szeretné, ha a videói olyanok lennének, mint egy profi eszközökkel készített film kockái, de ezt kivitelezni lényegében lehetetlen.

Nagyon jó áron dobják utánunk - Xiaomi Funsnap Capture π gimbal 1

Ám, ha van egy jó gimbal a kezedben, akkor legalább egy dolog tökéletes lehet, a mozgás. A gimbal kisimítja a kezed rezgését, mozgását. A felvett anyagok vajsimán mozog, szó szerint azaz érzésünk van a filmek nézése közben, mintha úszna a kamera levegőben.

Nagyon jó áron dobják utánunk - Xiaomi Funsnap Capture π gimbal 2

Egy jó gimbal sajnos drága. Vagy mégsem? Nos, egy profi eszköz valóban nem olcsó, de a telefonokhoz már egész tisztes áron, 40-50 ezer forinttól kapunk használható eszközt. Ez sem kevés pénz, de valamit valamiért.

Nagyon jó áron dobják utánunk - Xiaomi Funsnap Capture π gimbal 3

Na, de mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy kapsz egy Xiaomi gimbalt 30 ezer forint alatt? Nem is akármilyet, nem egy gagyi kéttengelyeset, hanem egy profi háromtengelyes megoldást. Egy olyat, amivel anélkül tudod a telefonod kameraszoftverét kezelni, hogy hozzáérnél a kijelzőhöz, egy olyat, amit használat után egészen apróra össze tudsz csukni.

Ez most megvalósítható, legalábbis a készlet erejéig. A Gshopper a 4. születésnapja alkalmából adta ezt a remek ajánlatot, amiben a megrendelt Xiaomi gimbalt Eu raktárból rendelheted ingyenes szállítással.

Ha megtetszett az ajánlat, akkor kattints az aábbi hivatkozásra és a vásárláshoz használd a A8CF3AAAE2D5 kuponkódot!

Xiaomi Funsnap Capture π gimbal

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.