Válassza az Oldal lehetőséget

Ninebot KickScooter roller 97 ezer forintért a Geekbuyingon

Ninebot KickScooter roller 97 ezer forintért a Geekbuyingon

A Ninebot KickScooter a megfizethető minőséget hozta el nekünk.

Ninebot KickScooter roller 97 ezer forintért a Geekbuyingon

A mostani akcióban 3 gépet áraztak le, ezek teljesítményben és akkumulátor kapacitásban térnek el egymástól. Csodára nem kell számítani, a 100 ezer forint alatti masina elég gyengus lett, lehet, hogy valakinek ez is elég lesz. A három gép közül a legdrágább jelent valós konkurenciát az olcsó belépőszintű rollereknek, de ennek az ára is magasabb. Persze a minőség és a jól csengő név Kínában is plusz pénzbe kerül.

Ninebot KickScooter D18E

Ninebot D18E Electric Scooter Foldable 10in Pneumatic Tires 250W Hub Motor 25km/h Max Speed 36V 5.0Ah Battery 18km Range

A Ninebot KickScooter D18E Elektromos Roller kitűnő választás lehet azok számára, akik gyors és hatékony közlekedési eszközt keresnek. A Segway által gyártott eszköz 250W-os agymotorral, 36 voltos, 5.0 Ah kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ami 25 km/h sebességet és 18 km hatótávot biztosít a gyári adatok szerint. Kijelzőjén könnyedén leolvasható a sebesség, az akkumulátor töltöttsége, és a sebességfokozat is. Az 10 colos pneumatikus kerekek minden úton biztonságos és kényelmes utazást ígérnek. A könnyen összehajtható és telefonos alkalmazással is használható roller elő- és hátsó világítással is fel van szerelve.

A vsárláshoz használd a NNNAff11th199 kuponkódot és a Paypal fizetést, így az ár ~ 97 ezerre csökkenthető itt:

Ninebot KickScooter D18E


Ninebot KickScooter D28E

Ninebot KickScooter roller 97 ezer forintért a Geekbuyingon 1

A Ninebot KickScooter D28E Elektromos Roller 300W-os agymotort és 36 voltos, 7.6 Ah kapacitású akkumulátort kapott, így 25 km/h maximális sebességet és 28 km hatótávot kínál a gyári adatok szerint. Három sebességfokozat (Eco, Standard, Sport) közül választhatunk, a biztonságos fékezést pedig az elektromos elsőfék és a hátsó dobfék garantálja. A roller könnyen összehajtható és alkalmazással is vezérelhető. 10 colos pneumatikus kerekei kényelmes utazást biztosítanak minden útviszony mellett.

A roller ára a GKB11ANNI2 kuponkóddal és Paypal fizetéssel 101 500 forint itt:

Ninebot KickScooter D28E


Ninebot KickScooter D38E

Ninebot KickScooter roller 97 ezer forintért a Geekbuyingon 2

A Ninebot KickScooter D38E Elektromos Roller 350 wattos agymotorral, 36 voltos, 10.2 Ah kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ami 25 km/h sebességet és 38 km hatótávot biztosít a gyári adatok szerint. Három sebességfokozat közül választhatunk, a biztonságos fékezést pedig az elektromos első- és a hátsó dobfék garantálja. Különlegessége, hogy könnyedén összehajtható, és telefonos alkalmazást is kapunk hozzá. Az 10 colos pneumatikus kerekek rosszabb útminőség mellett is biztonságos és kényelmes utazást ígérnek. Erős lámpái biztosítják biztosítja, hogy sötétben is jól láthatók legyünk.

A roller ára a GKB11ANNI2 kuponkóddal és Paypal fizetéssel 128 500 forint itt:

Ninebot KickScooter D38E

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.