Válassza az Oldal lehetőséget

Samsung DA-F61: Hangszóró vezeték nélkül

A Samsung DA-F61-es hordozható, vezeték nélküli, Bluetooth által vezérelt hangsugárzója első osztályú hangminőséget, valamint vékony, prémium kategóriás designt kínál akár otthoni, akár az otthontól távoli használatra.

samsung-DA-F61

A hangsugárzó beépített apt-X audio kodek technológiájának köszönhetően a felhasználók még jobb teljesítményt kapnak, és még teljesebb hangzásélményben lehet részük, hiszen ez a megoldás nagyban megnöveli a Bluetooth-vezérelt hangsugárzó dinamikatartományát, főleg a felső határ vonatkozásában. még kellemesebb hangzást biztosít.

 

A Samsung hordozható, vezeték nélküli, Bluetooth-vezérelt hangsugárzójánál alkalmazott NFC-technológia révén történő csatlakoztatás leegyszerűsíti a vásárló számára a hangszóró más NFC eszközzel – például okostelefonnal vagy táblagéppel – együtt történő használatát, ehhez egyszerűen csak össze kell érinteni a két berendezést. Továbbá, a Samsung SoundShare alkalmazása révén a felhasználók vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül a televízió hangszórójaként is használhatják a DA-F61-et.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.