Válassza az Oldal lehetőséget

Samsung LED HDTV-k Skype-pal támogatva

Samsung LED HDTV-k Skype-pal támogatva

Nagyon úgy tűnik a mai nap a Skype-é, hiszen a Samsung LED 7000 és 8000 szériás új TV-i csevegő programmal ellátva érkeznek, így bármikor beszélgethetünk vagy kamerázhatunk a TV előtt ülve.

 

A felhasználó barát interfésznek köszönhetően az új Samsung TV tulajok könnyedén kezdeményezhetnek ingyenes video és/vagy hagyományos hívásokat, továbbá vezetékes vagy mobil hívásokat is, melyek persze nem ingyenesek, de továbbra is nagyon kedvező áron használhatóak.  Azok, akik szeretnék video hívás funkciót is használni, venniük kell egy web kamerát a Skype boltjából, ami valljuk be nem szép húzás, a valószínűleg nem olcsó televíziókba igazán be lehetett volna építeni egy belépő szintű optikát.

Samsung LED HDTV-k Skype-pal támogatva

Persze maga a funkció nem újdonság, megannyi gyártó jelentkezett már SkypeTV-vel, de az új készüléket nappalinkban tartva könnyedén megvalósulhat tehát a Jóbarátokban és egyéb műsorokban látott TV-s video beszélgetés, az összes vele járó kényelmi és bosszantó opciókkal együtt. Biztosan lesz pár ideges ember, mikor a foci VB döntőjét nézve közbecsörög az anyós. (Nyilván kikapcsolható a funkció, de emberek vagyunk, elfelejthetjük.)

A LED 7000 és 8000 HDTV-k, melyek a Samsung ingyenes Internet@TV szolgáltatását is tartalmazni fogják, az év közepére várhatóak. Árról és technikai specifikációkról egyelőre semmit nem lehet tudni. Annyi azonban kiderült, hogy az említett szériákból 3D-s tévék is megjelennek, igaz azok valószínűleg Skype nélkül.

A szerzőről