Válassza az Oldal lehetőséget

Trendi külsejű MP4 lejátszót mutatott be a Sharkoon

Trendi külsejű MP4 lejátszót mutatott be a Sharkoon

A nagyok nyomában jár legújabb termékével a gyártó.

A letisztult, fém külsővel bíró ViViDO-t az éppen aktuális trendeknek megfelelően tervezték, azaz hangfájlok mellett mozgóképeket is lejátszik, 1,8 hüvelykes TFT kijelzővel rendelkezik, vezérlését pedig érintésérzékeny gombok segítségével tehetjük meg. A készülék ez utóbbi területe feltűnően hasonlít a Samsung alkotta kezeléshez, azonban mivel az megfelelően működött, ezért most kivételesen nem haragszunk a másolásért.

Trendi külsejű MP4 lejátszót mutatott be a Sharkoon

A mindössze 9 mm széles ViViDO nem csak formailag erős, a leendő vásárlónak a váz alatt rejlő tudásban sem kell csalódnia. A zenei formátumok (MP3, WMA) mellett JPG és AVI kiterjesztésű állományokkal is könnyedén elboldogul a lejátszó, ráadásul a csomagban konvertáló szoftvert is találhatunk. Ha megunnánk saját zenéinket, akkor jöhet jól a beépített FM-rádió, ha azonban inkább tanulnánk dalolászás helyett, akkor bármikor átválthatunk diktafon üzemmódba is. A folyamatos működés időtartamáról sajnos semmit sem tudni, azonban a kijelző lekapcsolásával, valamint a gombok háttérvilágításának megszüntetésével sokat segíthetünk a beépített Li-Ion telepnek.

A ViViDO három méretben lesz kapható, a legkisebb 1 gigás változatért 45 eurót kérnek, míg a 4 GB tárhellyel felszerelt kiadás 70 eurót fog kóstálni.

A szerzőről