Válassza az Oldal lehetőséget

Új magyar termék a számítástechnikai piacon!

HOC: Előzetesen gondolkoztatok-e azon, hogy mikortól érezhetitek sikeresnek az eddigi munkátokat? Ezt az eladott darabszámtól teszitek függővé?

PÉTER: Nemcsak a darabszámon múlik, de természetesen az is fontos. Az igazi sikerességet számunkra az jelenti, ha a felhasználók valóban meg lesznek elégedve ezekkel a termékekkel, és másoknak is ajánlják a fórumokban, weboldalakon. Ha ez teljesül, akkor az eladott darabszámmal sem lehet probléma.

Új magyar termék a számítástechnikai piacon! 1

HOC: Ha jól tudjuk, az első termékek már meg is érkeztek hozzátok. Igaz ez? Ha igen, akkor mikortól találkozhatunk velük a boltok polcain, és arra vonatkozóan van-e már információd, hogy mely üzletek kezdik a forgalmazást?

ÁDÁM: Napokon belül elkezdjük a forgalmazást.

A 3Testőrrel és az Aquával már megállapodtunk, de a többi kiskereskedelmi partnerrel is tárgyalunk.

HOC: A végére hagytunk egy fontos kérdést, ez pedig az ár. A hazai piac, ahogy tudjuk, rendkívül árérzékeny. Milyen induló árakra számíthatunk, és ez az árszint mennyire lesz versenyképes a konkurenciával?

ÁDÁM: Célunk az, hogy megfizethető áron tudjuk kínálni a ventiket, bruttó 2500 Ft körül várható a legdrágább n.zero 120.

HOC: Ha jól értjük, akkor versenyre szeretnétek kelni a jelenlegi piacvezetőkkel a teljesítmény tekintetében, de az árakat szeretnétek az alsó szegmenshez igazítani.

PÉTER: A cél egyértelműen ez, úgy érezzük, sikerült is. Zaj/teljesítmény szempontjából jók vagyunk, és az árakat is sikerült a földön tartani.

Új magyar termék a számítástechnikai piacon! 2

HOC: Úgy tűnik, hogy a kérdések végére értünk. Nem marad más hátra, mint hogy sok sikert kívánjunk, és önző módon rákérdezzünk, mikor próbálhatjuk ki a ventilátorokat a szerkesztőségben?

PÉTER: Napokon belül, tervek szerint a héten.

HOC: Ez azt jelenti, hogy hamarosan egy teszttel is jelentkezhetünk, mi már nagyon várjuk, reméljük, olvasóink is. Végezetül tehát kívánunk egy jó nagy kalappal abból a bizonyos anyagból, hogy a sok munka mellett a szerencse se kerüljön el titeket, és terveiteket sikerüljön maradéktalanul megvalósítani!

Köszönjük a válaszaitokat!

PÉTER: Köszönjük a beszélgetést!

HOC: A cikkhez fórumunkban új témát is nyitunk, kérlek, nézzetek be alkalomadtán, hogy az olvasók által felvetett kérdésekre is válaszolni tudjatok! Köszönjük még egyszer, hogy rendelkezésünkre álltatok!

Olvasóink fórumunkban szólhatnak hozzá a cikkhez, és itt tehetik fel kérdéseiket az alkotóknak!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.