Válassza az Oldal lehetőséget

Még egy nyár a Scythe-tal

Hány ehhez hasonló címmel ellátott többoldalas irományunk lát még napvilágot? A választ erre a kérdésre nem tudjuk, egy azonban biztos: amíg a Scythe egyre újabb ötletekkel rukkol elő, addig kötelességünknek érezzük, hogy ezeket az információkat cikkek formájában megosszuk Olvasóinkkal.

Még egy nyár a Scythe-tal 1

Akik a ’90-es évek végefelé már kacsingattak a honi diszkók felé, netalán pár üres hétvégét Siófokon is eltöltöttek, azoknak máshonnan is ismerős lehet e cikkünk címe. Igen, Sterbinszky a XX. század alkonyán több, kísértetiesen hasonlatos címmel megáldott mixalbummal jelent meg. A párhuzam megfigyelhető a Scythe termékekkel: a körítés igen hasonló, azonban mindig van valami kis újítás, amiért érdemes szemügyre vennünk a friss “portékát”. No, de elég a sok sületlenségből, mutatkozzék be első szereplőnk!

Scythe 2.5 Twin Mounter

Ismét egy “beszélő névvel” van dolgunk, hiszen az alcímből a következőkre gondolhatunk: 2,5″-os egységekkel kapcsolatos kütyüvel van dolgunk, méghozzá valószínűleg asztali PC-be történő szerelés végett (Mounter) – illetve valamiből kettő van (Twin). Tulajdonképpen már meg is fejtettük a termék rendeltetését, de azért fogalmazzuk meg szépen is!

Még egy nyár a Scythe-tal 2

Egy olyan asztali PC-kbe szánt kiegészítőről van szó, mely meglovagolja azt az egyre inkább terjedő nézetet, miszerint aki teljesen csendes számítógépet szeretne, az kacsingasson a laptopokba szánt háttértárak felé, illetve a sebességhajhászok legyenek nagyobb figyelemmel az SSD-k egyre inkább bővülő piacára, oly módon, hogy egyszerű és betonbiztos szerelhetőséget nyújt 2,5″-os háttértárak számára – a 3,5″-os helyekre.

Tulajdonképpen két alumínium “sínről” van szó, melyek által egyszerűen becsavarozhatjuk 3,5″-os HDD-ink helyére valamivel kisebb kiszemeltjeinket. És hogy még egy titkot eláruljunk: a Twin Mounterrel egyszerre két legyet ütünk egy csapásra: vagyis párosával aggathatjuk rá 2,5″-os egységeinket (illetve akár a passzív hűtésükben is segítségünkre lehet a Scythe e terméke).

Még egy nyár a Scythe-tal 3

Nézzük a specifikációkat:

  • Anyag: fém (alumínium)
  • Tömeg: 170 g
  • Kompatibilitás: 2 × 2,5″ HDD/SSD
  • Helyfoglalás: 1 × 3,5″
  • Kiegészítők: 8 + 4 csavar

A szerzőről