Válassza az Oldal lehetőséget

GELID ventilátorok – a csend jegyében

 

Partnerünk, a Night Computer eddig is sok érdekes terméket adott át tesztre, ám azok az esetek többségében a középkategória képviselői voltak. Ha most valaki azt gondolja, hogy a közép jelző valamiféle degradálása a minőségnek, akkor téved. Egyszerűen csak arról van szó, hogy az importált márkái ezen a területen mozognak, és ezen a területen bizony jók is.

GELID ventilátorok - a csend jegyében 1

Néhány nappal ezelőtt kaptam a telefont, miszerint új márkájú ventilátorok érkeztek hozzájuk, és ezek bizony igazi felsőkategóriás darabok. No hiszen, hiszem, ha látom – volt az első gondolat, főleg azért, mert a gyártó nevét, GELID, eddig sosem hallottam. Ezt persze magyarázhatja szegényes felkészültségem a kínai gyártókból, de akkoris, valamiért nem hittem benne, hogy a mai ventilátorokkal, főleg jó ventilátorokkal túlzsúfolt piacra érkezhet valami teljesen új, ami ráadásul még jó is.

Sajnos az előző ventilátorteszthez hasonló mélységű méréseket most nem állt módomban végezni, de azért remélem, hogy sikerül valamelyest a kérdés végére járni, jók-e a GELID termékei.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.