Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi EUNI ES808 – Erre a villamosra nem kell bérletet venned!

Xiaomi EUNI ES808 – Erre a villamosra nem kell bérletet venned!

Hangtalan robogás meglepően alacsony áron a Xiaomitól.

xiaomi-euni-es808-1.jpg

Múltkorában már írtam egy meglepő akcióról, aminek tárgya a Xiaomi egyik elektromos rollere volt. Nem hittem volna, de létezik még annál is jobb vétel. Ez is Xiaomi, és ismét egy kínai középkategóriás telefon árát kérik érte.

xiaomi-euni-es808-2.jpg

A Xiaomi EUNI ES808 elektromos roller úgy lett kialakítva, hogy könnyen összecsukható legyen, így kompakt és hordozható. Ezzel a kialakítással könnyedén hordozhatjuk, ha éppen nem gurulni szeretnénk rajta, ha pedig megérkezünk nem lesz gond a tárolással sem. A rolleren találunk egy képernyőt, amin figyelemmel követhetjük a sebességünket és az akkumulátor töltöttségét is. Nem lenne Xiaomi ez a roller, ha nem lehetne hozzá telefonos alkalmazást letölteni. Ezen is a szokásos információk jelennek meg, de sokkal szebb formában, mint a beépített kijelzőn.

xiaomi-euni-es808-3.jpg

A roller teste alumíniumból készült, amely bár könnyű és könnyedén hordozható, elég merev ahhoz, hogy ellenálljon a környezeti feltételeknek és a súlynak amit hordoznia kell, ráadásul IPX5 vízállósággal is rendelkezik. A Xiaomi EUNI ES808 elektromos robogó dupla biztonsági fékrendszerrel rendelkezik, amely mind a hátsó kereket, mind a hátsó kereket fékezi a fékkar használatakor, így csökkentve a balesetek és az ütközés veszélyét.

xiaomi-euni-es808-4.jpg

A robogót egy 250 W-os motor hajtja, amely 20 km / órás maximális sebességgel képes haladni, és akár 12 fokos emelkedőt is képes leküzdeni. A roller maximálisan 100 kilogrammal terhelhető. A beépített 5,2 Ah-os Li-ion akkumulátor teljes töltöttség esetén legfeljebb 25 kilométeres utazást tesz lehetővé, ami a városon belüli közlekedéshez teljesen elegendő, így ideális esetben akár teljesen kiválthatjuk vele a tömegközlekedést is.

xiaomi-euni-es808-5.jpg

Ahogy feljebb írtuk, a roller ára meglepően alacsony, a jelenlegi akcióban 74 ezer forintot kell fizetnünk érte. A szállítás ingyenes, és a jelenlegi információk szerint nem kell a roller után további költségekkel számolnunk.

További információkat itt találtok: Xiaomi EUNI ES808 elektromos roller

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.