Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi MIJIA Sneakers 4 – a Xiaomi sportcipő is beköszönt

Xiaomi MIJIA Sneakers 4 – a Xiaomi sportcipő is beköszönt
90 / 100

Xiaomi MIJIA Sneakers teljesen megújult erre az évre, de az ára még mindig alacsony.

Xiaomi MIJIA Sneakers 4 - a Xiaomi sportcipő is beköszönt 1

Már több mint egy éve hordom a Xiaomi cipőmet, a Sneakers előző változatát, de se kopás, se szakadás, se nyúlás. Az első perctől kezdve imádom, rég volt ilyen kényelmes cipőm. Emiatt kaptam fel a fejem a hírre, hogy megérkezett az utód. Egy problémám van vele, hogy képtelen vagyok olyan okot találni, ami miatt lecseréljem a jelenlegit, bár, lehet, hogy meg tudom magyarázni itthon a vásárlást azzal, hogy szeretnék egy más féle színű sportcipőt is. Azt hiszem ez lesz!

Xiaomi MIJIA Sneakers 4 - a Xiaomi sportcipő is beköszönt 2

Az új cipő a gyártási folyamat tekintéteben nem hozott újat (szerencsére), a talp rétegei is maradtak, ám minden más változott. Ha már a talpnál tartunk, akkor itt a rétegek vastagságán és formáján is változtattak, állítólag stabilabb lett az új, és a torziós hatás is jobb lett. Fontos, hogy az új Xiaomi cipőben a talpbetét antibakteriális és szagtalanító funkcióva is rendelkezik.

Xiaomi MIJIA Sneakers 4 - a Xiaomi sportcipő is beköszönt 3

A cipő felső része anyagában nem változott, maradt az erős, rugalmas szövésű, ami miatt a sajátomat is nagyon szeretem. A kialakítás miatt olyan, mintha az ember lábára öntötték volna. Változott azonban a lábfej külső és belső oldalán a merevítés formája és kiképzése is, gondolom ez sem lett rosszabb, mint tavaly. A lábfej nagyobb stabilitása miatt a sarokrész kebényebb anyagból készült része is megnőtt, jobban stabilizáiva a bokánkat.

Xiaomi MIJIA Sneakers 4 - a Xiaomi sportcipő is beköszönt 4

A cipő jelenleg még csak az Aliexpress Mijia Store-ban kapható, ára 39,99 dollár.

Vásárlás itt: 

Xiaomi MIJIA Sneakers 4

Xiaomi cipő tesztünket itt olvashatod

 

Ha nem szeretnél lemaradni friss híreinkről, akkor csatlakozz Facebook oldalunkhoz itt:

HOC.hu Facebook oldal

 

Xiaomi MIJIA Sneakers 4 - a Xiaomi sportcipő is beköszönt 5

Xiaomi MIJIA Sneakers 4 - a Xiaomi sportcipő is beköszönt 6

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.