Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi JIMMY BX7 Pro – A vadi új atkaporszívó megérkezett

Xiaomi JIMMY BX7 Pro – A vadi új atkaporszívó megérkezett

Bazi erős motor és egy csomó módszer, amivel kiiírthatjuk a rohadékokat!

Xiaomi JIMMY BX7 Pro – A vadi új atkaporszívó megérkezett

Manapság a jobb állóporszívókhoz már adnak atkaszívó fejet. Ez egy motoros porszívófej, hasonló a padlófejhez, csak kisebb és hosszabb szárú sörték vannak a motoros hengerkefén. A gyártók azt mondják, hogy ezekkel a kefékkel az atkák, gombák, egyéb mikroszkópikus “háziállatok” 99 százalékát ki tudjuk pusztítani, fel tudjuk szívni.

Ez egy elég impresszív adat, lévén a Xiaomi Jimmy BX7 Pro azt mondja, hogy 99,99 százalékos a hatékonysága, a különbség pedig így nem éri el az egy százalékot sem. Ez elég furcsa, vagy az állóporszívók atkaszívója nagyon hatékony, vagy a Jimmy egyéb módszerei nem érnek semmit. Nos, szerintem egyik állítás sem igaz.

Xiaomi JIMMY BX7 Pro - A vadi új atkaporszívó megérkezett 3

Az a helyzet, hogy a Xiaomi Jimmy BX7 Pro még két igen hatékony módszert vet be a pusztítás elősegítésébe. Ez egyik az UV fény, a másik a hő. Az UV fény, mint tudjuk elpusztít minden vírust, gombaspórát és egyéb bacilusokat is, egész egyszerűen a szétroncsolja ezen lények fehérjeszerkezetét, szóval röviden és velősen, mind megpusztulnak. A másik hatékony fegyver a hő, a BX7 Pro konstans 60 Celsius fokos levegővel nyírja ki a sok kis rohadékot.

Xiaomi JIMMY BX7 Pro - A vadi új atkaporszívó megérkezett 4

Ez persze nem lenne elég, mert kell valami erős fizikai behatás is, hogy az elhullott tetemeket, a haláluk előtt termelt ürüléket és hasonlókat eltávolítsuk a kárpitos bútorokból, mert ha ezt nem tesszük, akkor rengeteg háztartásiport hagyunk a bútorok szövetében, ami finoman szólva is allergén. Szóval ez a gép, ez a Jimmy BX7 Pro kapott egy rendkívül erős, 700 wattos motort, és persze van egy motoros hengerkefénk is, ami keféli és “ütögeti” is egyben a kárpitos bútorainkat takarítás közben.

Xiaomi JIMMY BX7 Pro - A vadi új atkaporszívó megérkezett 5

A lényeg tehát, hogy azt gondolom, kizárt, hogy egy sima atkaszívófej és a Xiaomi Jimmy BX7 Pro hatásossága között mindössze 1 százaléknyi különbség legyen, és ha valahol tévednek a hatékonyságot illetően, az inkább a sima atkaszívófejek területén lesz. Szóval, ha allergiás vagy, ha állatot tartasz a lakásban, ha egyszerűen csak sok kárpitos bútorod van, akkor a Jimmy BX7 Pro-t neked találták ki. Igaz ez főleg akkor, ha a családban allergiás is van, nekik tényleg sokat segíthet ez a gép.

Xiaomi JIMMY BX7 Pro - A vadi új atkaporszívó megérkezett 6

Ha úgy döntessz benevezel egy BX7 Pro-ra, akkor tudd, hogy a Geekbuyingon most zajlik a bevezető akció, amiben a JIMMYBX7PRO kupokóddal 51 700 forintért szert tehetsz egyre. Szállítási költség nincs, a raktár lenygel, így nem kell se áfát, se vámkezelési díjat, se semmi egyéb pluszt fizetned. A gépet az alábbi hivatkozásra kattintva veheted meg:

Xiaomi JIMMY BX7 Pro atkaporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.