Válassza az Oldal lehetőséget

-20 fok a csomagtartóban – avagy fagyott csirkecombbal az Adriára

-20 fok a csomagtartóban – avagy fagyott csirkecombbal az Adriára

Kompresszoros minihűtő autóba, sátorozáshoz, horgászáshoz.

-20 fok a csomagtartóban - avagy fagyott csirkecombbal az Adriára

Három évvel ezelőtt tesztelhettem le a megboldogult Gearbest, megboldogult Alfawise márkájának a hűtőládáját, ami hasonló képességekkel bírt, de marha drága volt. Ehhez képest a LUKO EB25 is marha drága, de annyira még sem. Vagyis, ha a forintos árat nézzük, akkor 3 év alatt semmi nem változott, pedig három éve a dollár 250 volt, most meg 380. Az infláció 3 százalék körüli volt, most meg 10 feletti. Nem volt chiphiány, most meg van. NEm volt még Covid, most meg már túl vagyunk rajta (remélem). Szóval értitek, változott néhány dolog.

-20 fok a csomagtartóban - avagy fagyott csirkecombbal az Adriára 1

Ehhez képest, ha azt mondom, hogy az Alfawise 56 ezer volt ez meg 66 ezer, akkor értitek, hogy miért mondom, hogy annyira nem is drága, sőt, a matematikát meghazudtólva még olcsóbbnak is mondhatjuk. Persze az is tény, hogy egy ilyen komolyabb szerkezet viszonylag szűk vásárlórétegnek fog kelleni, de nekik viszont nagyon. Ők azok, akik túráznak, sátraznak, autóval járják be a világot, esetleg hajóznak jó sokat. Nekik egy ilyen kisméretű, de akár mélyhűtésre is alkalmas doboz igazi kincs.

-20 fok a csomagtartóban - avagy fagyott csirkecombbal az Adriára 2

A LUKO EB25 tehát kompresszoros, a hűzőközeg R134a, mint a rendes hűtőszekrényekben. Mínusz 20 és plusz 20 fok közötti hőmérsékletet állíthatunk be a kijelzőjén, így használhatjuk a sörök hűtésére is, de akár arra is, hogy a nyaralásra fagyasztva vigyünk kaját itthonról. Kapunk hozzá kettőhúszas tápot, de használhatjuk az autó szivargyújtójáról, vagyis 12 voltról is.

-20 fok a csomagtartóban - avagy fagyott csirkecombbal az Adriára 3

A gyártó azt mondja, hogy a 22 literes űrtartalom elegendő arra, hogy 34 darab 3 decis kólásdobozt vagy 18 darab félliteres ásvásvizes palackot beletegyünk. A doboz külső méretei szerint 33 x 56,8 x 26,2 centiméteres, a tömege 12 kilogramm, anyaga ABS. Persze csak a burkolatnál, a kompresszor gyaníthatóan nem műanyagból van.

Nagyjából ennyi az adat, ha szükséged van rá, akkor német raktárból veheted a A2675F2B3D8B kuponkóddal 66 ezer forintért innen:

LUKO EB25 hordozható, autós hűtőszekrény

-20 fok a csomagtartóban - avagy fagyott csirkecombbal az Adriára 4

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.