Válassza az Oldal lehetőséget

XIAOMI Mi A1 újratöltve arany rózsa színben

XIAOMI Mi A1 újratöltve arany rózsa színben

Egészen különleges színt kapott a Xiaomi telefonja.

XIAOMI Mi A1 újratöltve arany rózsa színben

Ebben a telefonban most három különleges dolog is van. Az első a szín, amit már említettem. A második, hogy az A1 nem MIUI rendszert, hanem “gyári” Androidot futtat. A harmadik pedig az ára, mert hogy most van hozzá kupon, amivel olcsóbbá tehetjük!

xiaomi mi a1 smartphone rose gold

A telefon hardvere nagyon ígéretes, hiszen a Snapdragon 625 a maga nyolc magjával és 2 GHz-es órajelével igazi erőmű. A kép zökkenőmentes megjelenítéséért egy Adreno 506 GPU felel. Memóriából és tárhelyből sincs hiány, előbbi 4- utóbbi 64 GB kapacitású. A telefon egy remek, 450 nit fényerejű, 5,5 colos Full HD, vagyis 1920 x 1080 képpont felbontású kijelzőt kapott.

xiaomi mi a1 smartphone rose gold 1

Kamerából három darabot találunk a készüléken. Az előlapon egy 5-, míg a hátlapon két darab 12 megapixeles fényképező dolgozik. Természetesen a szenzorokat sem spórolta ki a Xiaomi, találunk az Mi A1-ben gyorsulásmérőt, iránytűt, giroszkópot is, így akár VR szemüvegbe is kiváló választás lehet a mobil.

xiaomi mi a1 smartphone rose gold 2

Ahogy fent említettem a Xiaomi portfóliójában az A1 egy különleges példány, hiszen nem a Xiaomi “gyári” rendszere, hanem az Android 7.1-es csupasz verziója fut rajta, ami a jelenlegi hírek szerint rendszeres frissítést fog kapni, így a következő két évben megjelenő Android 8.0 és 9.0 is elérhető lesz rá.

Mielőtt elfelejtem, az akcióban szereplő telefon GLOBAL verziós, így támogatja az itthon használt B20 800 MHz-es LTE sávot!

Ígértem kupont is! A xiaomia1go kód felhasználásával a telefont most 226 dollárért vagyis 59 ezer forintért tudjátok megvenni, az EU Express szállítást választva a kereskedő ígérete szerint vám és ÁFA mentesen.

Bővebb információt itt találtok: XIAOMI Mi A1 4G Phablet Global Version – ROSE GOLD

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.