Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten

A Xiaomi a héten tartotta az Mi FAN Festival elnevezésű rendezvényét, ehhez csatlakozott kedvenc webáruházunk, a Gearbest.

Természetesen akciókkal várnak minket, amik közül első sorban néhány telefont érdemes kiemelni, amik mellé kellemes árcédula került

Az új csúcs modell, az Mi 9 meglepően olcsón nyitott, bár,ha hihetünk a híreknek lehet, hogy ez volt az utolsó csúcstelefon a cégnél, ami ilyen jó árat kapott. Az üzletpolitika változása miatt valószínű, hogy a jövőben ezeknél jóval vaskosabb árakkal találkozunk majd.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten 1

A lényeg, hogy most a 6 GB memóriával és 64 GB-os háttértárat kapott darab 500 dollár alatt, pontosan 489,99 dollárért lehet a miénk, míg a nagyonn, 128 GB-os modellért 559 dollárt kell fizetnünk. Ismerve a telefon képességeit az 500 dollár alatti ár nagyon barátságosnak mondható, így ha ilyen telefon beszerzésén gondolkoztok, akkor itt az idő a vásárlásra.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten 2

Olcsóbb készülékek is vannak, így például az Mi Play 4 GB RAM és 64 GB ROM párosításával megalkotott mobil, amiben a MediaTek remek Helio P35-ös lakája dolgozik nyolc maggal 2,3 GHz-es sebességen. Az ára most 149,99 dollár, ami a Xiaomi élményért egy ilyen telefonban egyáltalán nem túlzás.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten 3

Az utóbbi idők egyik legjobb ár-teljesítmény arányú telefonja, a Xiaomi Mi 8 Lite is megtalálható a kínálatban, ebben a 4 GB RAM mellé 64 GB ROM került, az erőt pedig a Snapdragon 660 adja, ami napjaink egyik legjobb középkategóriás központi lapkája. A telefon már 200 dollár alatt a miénk lehet, egészen pontosan 189,99 dollárt kérnek érte.

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten 4

Az oldalon lefelé görgetve találunk még egy rakat egyéb Xiaomi hardvert, így például okosotthon cuccokat, elektromos rollereket és hátizsákokat. A lényeg, hogy érdemes körülnézni!

Ne feledjétek, 42 dollár feletti vásárlásnál (beleértve a szállítási költséget is) használjátok a Priority Line szállítást, ami vám és ÁFA mentes!

Xiaomi Mi Fan fesztivál a Gearbesten 5

Arról se feledkezzetek meg, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt Xiaomi termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Az akciókat itt találjátok:

Xiaomi Mi FAN Fesztivál a Gearbesten

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.