Válassza az Oldal lehetőséget

XIAOMI Mijia AC-M9-SC – asztali légtisztító szuper képességekkel

XIAOMI Mijia AC-M9-SC – asztali légtisztító szuper képességekkel

Ez talán a legkisebb, legolcsóbb, de a szűrési képességek pont, mint a nagyoknál.

XIAOMI Mijia AC-M9-SC – asztali légtisztító szuper képességekkel

Karácsony környékén rengeteg légtisztító fogyott, pedig akkor még csak a második hullám ért el minket. Most itt a harmadik, és még mindig van, akinek be kell járnia dolgozni, egy légtérben másokkal. Szinte garantált a fertőzés.

XIAOMI Mijia AC-M9-SC - asztali légtisztító szuper képességekkel 2

A Xiaomi új légtisztítója pont ilyen helyzetekben lehet segítség. Ez a szerkezet nem képes komplett lakások, de még komplett szobák levegőjének kitisztitására sem, de lokálisan, az íróasztalunk környékén már elég lehet a teljesítménye.

XIAOMI Mijia AC-M9-SC - asztali légtisztító szuper képességekkel 3

A szerkezet 220 (230) voltról üzemel, 4 fokozatban állítható a teljesítménye és 99,9 százalékban képes kiszűrni a PM2.5-ös vagy annál nagyobb részecskéket, valamit az oldószerek gőzét a levegőből. Ilyen szempontból tehát teljesen megegyezik a tudása a nagyobb, vagy akár a legnagyobb gépekével.

XIAOMI Mijia AC-M9-SC - asztali légtisztító szuper képességekkel 4

Az akár telefonos applikációval vezérelhető szerkezet lényegében nem más, mint egy nagyon jól működő légszűrővel ellátott ventilátor. A felénk irányított, tisztított levegő nem is nagyon engedi, hogy más, tisztítatlan levegőt lélegezzünk be, így valószínűleg jócskán lecsökkenti a vírusfertőzés eselyét. Persze ezen kívül eltünteti a cigarettaszagot, jó hatással lehet ránk, ha allergiások vagyunk, szóval tud  mindent, amit egy jobb légtisztítónak tudnia kell.

A gép ára a BGCFME3 kuponkóddal 27 ezer forint itt:

XIAOMI Mijia AC-M9-SC – asztali légtisztító

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.