Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi notebook pro – olcsóbb lett a legjobb kínai notebook

Xiaomi notebook pro – olcsóbb lett a legjobb kínai notebook

A kedvenc notebookom, nem véletlen, hogy egy ilyen gépen írom ezt az ajánlót is.

Xiaomi notebook pro – olcsóbb lett a legjobb kínai notebook

Immár több mint egy éve használom hiba nélkül. Gyors, szép, halk és könnyű, az akkumulátor kapacitása mit sem csökkent az eltelt idő alatt, szóval egyelőre azt mondhatom, hogy nagyon jól választottam. Minden tökéletes rajta, pedig állandóan jön velem mindenhova, használom napi szinten, az utóbbi két hétben kikapcsolva sem nagyon volt. Hogy mást ne mondjak, a kicsit több, mint fél éve vsárolt majd 20 ezer forintos billentyűzetemről az asztali gép mellett már kopnak a betűk, de a Xiaomin nem hogy kopás, de karc sincs.

Xiaomi Mi Notebook Pro 12

Az Intel Core i7-es processzor teljesítménye lényegében midenre elég. Photoshop, videóvágás, amire szükségem van, azt tudja. Gyors a memória, gyors a háttértár, a kijelző fényereje és színei csodásak, a mai napig, több mint egy év után is öröm elővenni a táskából és látni az ismerősök elismerő pillantásait. Büszke vagyok rá, hogy ilyen gépet használhatok, el is dicsekszem vele akinek csak lehet. A lényeg, hogy ha ma kéne döntenem, ugyanígy döntenék, mindössze azon gondolkoznék, hogy megvegyem-e a drágább NVIDIA lapkával szereltet, vagy maradjak a most használt olcsóbb verziónál.

Xiaomi Mi Notebook Pro 13

Az általam is használt verzió most olcsóbb lett valamivel, mert a Banggoodon kupont kapott, amivel spórolhatunk egy keveset. Az Intel Core i7-8550U processzorral, 16 GB memóriával, 256 GB SSD háttértárral és NVIDIA GeForce MX150 videokártyával szerelt gép most 1199,99 dollár helyett 1009,99 dollárért vásárolható meg.

Vásárláshoz használd a HU764885 kuponkódot, szállításhoz válaszd a 115 forintba kerülő vám és ÁFA mentes Priority Line szállítást itt: Xiaomi Notebook Pro 16/256 GB

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.