Válassza az Oldal lehetőséget

Felvételi információk mobilra

Felvételi információk mobilra

Az Óbudai Egyetem Neumann Kara az Android Marketről letölthető ingyenes alkalmazással segíti azon továbbtanulók tájékozódását, akik informatikai pályára készülnek.

Felvételi információk mobilra

A Nyílt nap nevű alkalmazás segítségével az érdeklődők bepillanthatnak a kar életébe, értesülhetnek az aktuális hírekről, információkat tudhatnak meg a felvételivel kapcsolatban, és nem utolsósorban felmérhetik, hogy hallgatóként milyen alkalmazások elkészítését tanulhatják meg – hiszen ezt is a kar hallgatói készítették. Az ingyenes alkalmazás célja emellett, hogy a külföldön élő magyarok tájékozódását elősegítse.

12 3A képek nagyíthatóak!

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának története 1972-ig vezethető vissza, amikor a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán Ivanyos Lajos főiskolai tanár vezetésével az országban elsőként számítástechnikai szakon indult képzés. A hosszú múlt azonban nem jelenti azt, hogy a karon jelenleg nem a legkorszerűbb ismereteket oktatják. A mobil szakirányon a hallgatók összesen 9 tantárgy keretében, heti 25 órában foglalkoznak a témakörrel. A képzést az LG és a Nokia a cégek legmodernebb eszközeivel támogatja.

A felvételi információkat tartalmazó ingyenes alkalmazás az Android Marketen érhető el.

Forrás: Sajtóközlemény