Válassza az Oldal lehetőséget

Magyar pilóták versenyeznek Mark Webber ellen július 26-án az Aréna Plazában

A Red Bull MOBILE közönségtalálkozójára idén rendhagyó formában kerül sor: a előfizetők lehetőséget kapnak, hogy élőben, interaktív formában mérjék össze vezetéstechnikai tudásukat Mark Webberrel, a Red Bull Racing forma1-es pilótájával.
red-bull-rb4-f1-2008-6 A Grand Turismo 5 számítógépes játék X-2010 modelljével legjobb időeredményt elérő hazai pilóták július 26-án 12.30-tól az Aréna Plaza Cinema City termében, szélesvásznon mérkőzhetnek meg a hétvégi silverstone-i futamgyőztes sportolóval. A selejtezőre reggel 9.00 órától kerül sor, jelentkezni a Red Bull MOBILE mobilportálon van lehetőség mától július 16-ig.

„2007 óta versenyzek a Red Bull Racing csapatánál, ez idő alatt kilenc futamgyőzelmet szereztem. Pillanatnyilag magabiztosan, teljes erőbedobással versenyzek. Jól ismerem a csapatot, nagyszerűen érzem magam; az évek során összecsiszolódtunk, és úgy érzem, a legjobb döntés, ha még egy évet maradok a Red Bullnál. A csapat folyamatosan keményen dolgozik a fejlesztéseken minden területen, megmutattuk, hogy együtt futamokat nyerhetünk. Nagyszerű, hogy ezt a nyilatkozatot a hétvégi silverstone-i győzelmem után tehetem, a következő szezonban is szeretnék a legjobb tudásom szerint, mindent beleadva versenyezni.”

A versenyre minden kártyás és számlás előfizetéssel rendelkező Red Bull MOBILE ügyfél regisztrálhat.

Forrás: Sajtóközlemény