Válassza az Oldal lehetőséget

4 darab 10 magos telefon 150 dollár alatt vám nélkül

Egyre több készüléket találunk 10 maggal a 150 dollár alatti árszinten.

apollo.jpg

Fél évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy ennyi pénzért tízmagos telefonunk legyen, de a LETV fecskéje meghozta a tízmagos nyarat a telefonok földjére. Lássuk a felhozatalt, kezdjük a legolcsóbbal!

LETV LeEco Le S3 X622

letv_leeco_le_s3_x622_1.jpg

A  LETV LeEco Le S3 X622 nevű telefon egy Helio X20 processzort kapott. Ez a központi egység  egy tízmagos, háromklaszteres elrendezést hoz. Az alsó klaszterben négy darab Cortex-A53 mag van, amik 1,4 GHz-en működnek, a középsőben újabb négy darab Cortex-A53 magot építettek, de ezek órajele már 2 GHz, legfelül pedig két Cortex-A72 mag dolgozik, ezek pedig már 2,3 GHz-en futnak, ha a számolási teljesítmény miatt erre szükség van. A proci mellett egy Mali T880 grafikus gyorsítót, 3 GB memóriát és 32 GB háttértárat találunk. A kijelző FullHD, a kamerák 8- és 16 megapixelesek.

A telefont jelenleg 116 dollárért mérik, de él még rá a LES3K kuponkód, amivel 105 dolcsiért, vagyis 27000 forintért elhozhatjuk.

Részletek itt: LETV LeEco Le S3 X622

LETV LeEco Le S3 X626

letv_leeco_le_s3_x622_3.jpg

A LETV következő telefonja csak egyetlen dologban tér el a kisebb testvértől, ez pedig a memória mennyisége. Az X626-ban 3GB helyett 4 GB van, ami nem tűnik nagy különbségnek, de minél több a RAM, annál több programot tudunk zavartalanul futtatni egymás mellett, annál kevésbé lassul be a telefonunk.

Ezért a plusz 1 GB memóriáért normál esetben 10 dollárral többet, vagyis 126 dollárt (33 000 forint) kell fizetnünk, ennyit pedig meg is ér a dolog. Amíg viszont van a kuponos készletből, és az X622-őt 105 dollárért lehet megvenni, addig minimum elgondolkodtató, hogy ne a kisebb mellett döntsünk.

A telefonról itt találtok további képeket: LETV LeEco Le S3 X626

HOMTOM HT10

homtom_h10.jpg

Nagy varázslat a hardverben nincs, hiszen ezek között a telefonok között árban kicsi a különbség. A központi egység ebben a készülékben is a Helio X20, itt viszont, mint a drágább LETV telefonban 4 GB a RAM. A háttértár itt is 32 GB-os, a kijelző itt is FullHD. Az előlapi kamera 8- míg a hátlapi 21 megapixeles, ráadásul a Sony szenzora dolgozik benne. Na ez, már valami mondhatjuk, főleg, hogy a specifikációban a kamera mellé az írisz felismerés is oda van firkantva. A kamerán kívül viszont más különbség nincs, így, ha az nem befolyásoló tényező, már csak a külső dönthet.

A HOMTOM HT10 ára lényegében megegyezik a nagyobbik LETV telefon árával, 130 dollár, vagyis 34 000 forint az ára, a 4 dollár különbséget pedig a jobb kamera indokolja is.

Itt találtok információt a mobilról: HOMTOM HT10

Vernee Apollo Lite 4G+

vernee_apollo_lite_4g.jpg

A Vernee a gyártók között az egyik kedvencem, nem véletlenül van Vernee telefonom nekem is. A processzor, milyen meglepetés, itt is a Helio X20, a memória 4-, a háttértár 32 GB. A négy telefon közül ez a legdrágább darab, a HOMTOM-nál is drágább 20 dollárral. Ezt indokolhatja a jobb minőség és a tetszetősebb külső, amin sokat dobhat például az, hogy ezen a telefonon 2,5D-s Gorilla Glass üveg feszül. A kamerák is jónak tűnnek, legalábbis a szenzor tekintetében, mert mind az elő-, mind a hátlapon Samsung szenzor dolgozik a lencsék alatt.

Ennek a telefonnak az ára tehát 150 dollár (39 000 forint), és itt találsz róla bővebb információt: Vernee Apollo Lite 4G+

A fenti négy telefon mindegyikénél választható az EU Express szállítás, így a forgalmazó ígérete szerint nem kell rájuk vámot és áfát fizetni. Az EU Express szállítási mód választásához az adott készülék oldalán kattints a Proceed to Checkout gombra, majd a betöltődő oldalán válaszd ki a szállítás módját, vagyis az EU Express-t. 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.