Válassza az Oldal lehetőséget

Kötöttségek nélkül: Logitech vezeték nélküli fejhallható iPodhoz

Nincs több csomó, gubanc és bonyodalom: a zene szerelmesei végre megszabadulhatnak a vezetékektől, amelyek eddig az iPod készülékeikhez kötötték őket, anélkül, hogy le kelljen mondaniuk a kiváló hangzásról. Megérkeztek az első iPod®-hoz gyártott vezeték nélküli fejhallgatók.

A Logitech, amely a vezeték nélküli perifériaeszközök vezető gyártója mindenféle platformhoz, a mai napon bemutatta az iPodhoz készült Logitech® vezeték nélküli fejhallgatókat. Az ember csak bedugja a vezeték nélküli adaptert, lerakja az iPodot, és akár 10 méterre is eltávolodhat tőle, miközben egyetlen taktust sem mulaszt el.

A vezeték nélküli fejhallgatóknak köszönhetően az emberek nincsenek többé hozzákötve a lejátszókhoz, és búcsút mondhatnak végre a kábelrengetegnek is – jelentette be Ray Weikel, a Logitech Audio Business Unit termékmarketing igazgatója. Ezentúl nem kell egyenként kiszabadítani a fülpárnákat, amikor kivesszük az iPodot a táskánkból, és nem kell ügyelnünk a vezetékekre, miközben élvezzük a zenét. Meggyőződésünk, hogy az új vezeték nélküli fejhallgatók a felszabadulás élményét hozzák el az iPod felhasználóknak.

Kötöttségek nélkül Logitech vezeték nélküli fejhallható iPodhoz

A Logitech Wireless Headphones for iPod termékek egyesítik magukban azokat az előnyöket, amelyeket a Logitech sokrétű tapasztalata teremtett meg a vezeték nélküli technológia, a díjnyertes audio termékek, valamint a korszakalkotó formatervezés terén. A fejhallgatók oldalán integrált iPod vezérlők találhatók, ezért a hangerő, az előre és hátra tekerés, a lejátszás és a lejátszási lista szüneteltetése anélkül is megoldható, hogy hozzányúlnánk a szekrényen, a táskánkban vagy a zsebünkben heverő iPodunkhoz. A fejhallgatók csúcsminőségű Bluetooth® 1.2 vezeték nélküli technológiát alkalmaznak, amelynek része az alkalmazkodó frekvenciaváltás. Ez garantálja az interferencia-mentes, kristálytiszta hangzást. A 40 mm teljes tartományú neodímium membránok gazdag audio- és kitűnő basszus-teljesítményt nyújtanak.

A Logitech Wireless Headphones for iPod úgy készült, hogy biztonságosan és kényelmesen illeszkedjen a fejre. A fej mögötti fejpánt könnyű, rugalmas és tartós anyagból van, ennek köszönhetően az eszköz szinte bármilyen körülmények között használható. A fejhallgató mindössze 90 gramm tömegű, a vezeték nélküli adapter pedig, amely egy fejhallgató jacken keresztül csatlakozik az iPodhoz, alig több mint 28 grammot nyom.

A fejhallgatók bármely iPoddal használhatók, amelynek dokkoló csatlakozó van az alján, márpedig az elmúlt két évben szinte minden eladott modellnek volt ilyen része. A fejhallgatókat már a gyárban összehangolják az adapterekkel, ezért kicsomagolás után azonnal el lehet kezdeni használni őket az iPoddal. Ezeket az eszközöket is újratölthető elemek működtetik, amelyek egy-egy töltés után akár nyolcórányi zenehallgatást is lehetővé tesznek. A terméket 2 és fél óra alatt teljesen fel lehet tölteni. Az adaptert a fejhallgatóval egyidejűleg is fel lehet tölteni a mellékelt AC adapter segítségével, amelynek két csatlakozója van.

A Logitech Wireless Headphones for iPod termékek a “Made for iPod” program részei. A “Made for iPod” azt jelenti, hogy az elektromos eszköz speciálisan az iPodhoz készült, és tanúsítványok támasztják alá, hogy megfelel az Apple által megszabott követelményeknek.

A Logitech iPodhoz gyártott vezeték nélküli fejhallgatói Európában augusztustól lesznek kaphatók. A termék ajánlott fogyasztói ára: 35 000 Ft.

A szerzőről