Válassza az Oldal lehetőséget

Megjelenés előtti pletykák és képek az RV670-ről

Árcsökkentés, alternatív hűtések és az új CrossFire a téma jelenleg.

Elsőként említsük meg talán a legfontosabb, tényként kezelhető információt, mely szerint az AMD némileg átszabta a HD 3800-as kártyák ajánlott árait, az új árcédulák már 20 dollárral kisebb összeget fognak mutatni. A csökkentés hatására tehát 179-239 dollár közé mérséklődik az új vezérlők ára, amellyel így komoly bajba sodorhatják az NVIDIA 8800 GT kártyájának piaci szereplését. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a zöldek terméke szinte alig érhető el a végfelhasználók számára, akkor bizony komoly lehetőség nyílhat meg a kanadaiak előtt. Feltéve, ha ők sem szaladnak bele egy termékhiányos hivatalos startba.


A következő pletykát a partnergyártóktól eredezteti a Fudzilla hírgyártó részlege. Úgy tűnik, a gyári hűtés ebben az esetben sem lesz megfelelő a partnerek számára, és különböző más forrásokból kívánják beszerezni a NYÁK-ra szerelendő hűtéseket. A többség várhatóan Zalman és CoolerMaster megoldásokkal fog felszerelkezni, azonban nem kizárt, hogy egyéb gyártók termékei is visszaköszönnek majd a piros kártyákról.


Végül jöjjön pár kép négy darab HD 3850-es kártyáról, ahogy éppen egymásba kapaszkodnak egy 790FX alaplap jóvoltából. Ez lenne az AMD “Spider” platformja.

Megjelenés előtti pletykák és képek az RV670-ről

Megjelenés előtti pletykák és képek az RV670-ről

Megjelenés előtti pletykák és képek az RV670-ről

A szerzőről