Válassza az Oldal lehetőséget

AirAux AA-BTS7 – Új csontvezetéses füles, nézd meg és csodálkozz!

AirAux AA-BTS7 – Új csontvezetéses füles, nézd meg és csodálkozz!

Ez a cucc mindent tud, meg még annál is többet egy kicsivel!

AirAux AA-BTS7 - Új csontvezetéses füles, nézd meg és csodálkozz!


A csontvezetéses fülhallgatók (tudtommal) a katonai igények miatt kerültek kifejlesztésre. Kellett egy olyan technológia, amivel a katona folyamatosan kapcsolatban lehetett rádión a társaival, de a külvilág hangjai is veszteség nélkül eljutottak hozzá. Erre ragyogó megoldás a csontvezetéses füles, ami nem a hallójáratvba kerül használat közben.

AirAux AA-BTS7 - Új csontvezetéses füles, nézd meg és csodálkozz! 1

A technológia azt használja ki, hogy a rezgést a koponyacsonton keresztül is el lehet juttatni a hallószervekhez. A hang által keltett inger nem a dobhártáyn alakul ki, így a külvilág zajai torzítás és veszteség nlkül juthatnak a fülbe. Mi ugyan nem vagyunk katonák (többnyire), de van egy olyan tevékenység, amikor nekünk is jól jön, ha rendesen működik a hallásunk, ez pedig a sport vagy simán az utcai közlekedés.

AirAux AA-BTS7 - Új csontvezetéses füles, nézd meg és csodálkozz! 2

Sajnos minden évben hallunk olyan eseteket, amikor valaki belép a HÉV vagy a vonat- busz alá, mert a fülében szóló zene miatt nem hallja meg a közeledő járművet. A csontvezetéses fülesek esetén ez a probléma megszűnik, így azoknak, akik utcán futnak, vagy szimplán munkába menet zenét hallgatnak életmentő lehet ez a technológia.

AirAux AA-BTS7 - Új csontvezetéses füles, nézd meg és csodálkozz! 3

Az AirAux, a Blitzwolf premium márkája a hangtechnika területén. Őj dobzák piacra ez új AA-BTS7 fülest, ami nem csak fülhallgató, hanem egyben zenelejátszó is. A beépített 32 GB memória és 180 mAh kapacitású akkumulátor ellenére a tömege alig több, mint 31 gramm. Van rajta mágneses töltőcsatlakozó, van USB Type-C csatlakozó és beépítettek egy Bluetooth 5.3-as kapcsolatot is. A gyári adatok szerint a vezeték nélküli kapcsolat 10 méter távolságig képes működni.

AirAux AA-BTS7 - Új csontvezetéses füles, nézd meg és csodálkozz! 4

Az AirAux AA-BTS7 természetesen vízálló is, IPX6-os minősítéssel rendelkezik. Ugyancsak a leírás szerint egy töltéssel nem kevesebb, mint 8 órás üzemidőt kapunk.

A fülesnek most zajlik a bevezető akciója. Ennek keretében az első 100 vásárló 11 658-, a 100- és 250. közötti vásárlók 12 436-, míg 251-400. közötti vásárlók kedvezményes 13 602 forintos áron kapják meg a fülhallgatót! Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

AirAux AA-BTS7 csontvezetéses fejhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.