Válassza az Oldal lehetőséget

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól

Olcsó ötletektől a drágábbakig, de minden EU raktárból vámkezelés nélkül!

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

 

Közeledik a karácsony, és azzal riogatnak minket, hogy idén az ünnepek előtt rég nem látott inflációval szembesülhetünk. A bajt csak tetézi, hogy egyre drágább a szállítás, a konténerek, emiatt már azt mondják hozzáértők, hogy az ünnepek előtt komoly áruhiány alakulhat ki.

Nem tudom, hogy így lesz-e, de ha igen, ha nem, érdemes előre gondolkozni kicsit, hogy olcsóbban és nagyobb választékból tudjuk beszerezni az ajándékokat. Ebben próbálok most segíteni néhány ötlettel!

Ebben a válogatásban csak Blitzwolf (BlitzHome, AirAux) termékeket találtok, de most nincs árhatár, inkább olyan motyókat próbáltam összeválogatni, amiknek jók az áruk, és akár, előre gondolkozva kicsit, karácsonyi ajándéknak is jók lesznek.

Most legyinthettek, hogy hol van még karácsony, de ahogy tavaly, úgy idén is az EU raktárak fognak leggyorsabban kiürülni, november harmadik hetében már csak pisloghatunk, hogy eltűnt ez is, meg az is, és már csak Kínából tudjuk megvenni. Szóval, aki korán kel, aranyat lel, ahogy a szólás is tartja!

Nagyon fontos, erre figyelj oda: A cikk írásának pillanatában minden termék a cseh, francia, holland, spanyol vagy lengyel, vagyis rövidítve a CZ, FR, NL, ES vagy PL raktárból rendelhető. A raktárkészlet azonban nem végtelen, ha kifogy az EU raktár, akkor előfordulhat, hogy a link a kínai raktárat fogja mutatni (HK, CN), ahonnan a rendelés az EU Priority Line vagy a Standard Shipping szállítással lesz vámmentes! 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

Facebook csoportunkban már elindult a karácsonyi nyereményjáték, ha veszel a listából valamit, akkor gyere és játsz! A főnyeremény egy elektromos roller, de emellett is kisorsolunk néhány százezer forintnyi ajándékot!

Facebook csoportunk: KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA


 

BlitzWolf BW-CF1 univerzális autós telefontartó

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 1

Mondhatni semmi extra, egy egyszerű és elég mutatós autós telefontartó. A szellőzőrácsra lehet pattintani, el lehet fordítani fekvő helyzetbe is, nagyjából ennyit tud.  A bemutatók alapján stabilan tartja a telefont, de ez nem extra, inkább jogos elvásár egy telefontartótól.

Az ára a 6259 forint. Kupon nincs, de egy kijelzővédő fóliát kapunk ajándékba Redmi 9-es telefonokhoz.

BlitzWolf BW-CF1 univerzális autós telefontartó

 


 

BlitzWolf BW-LB1 RGBIC íróasztallámpa

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 2

Én íróasztalra tudom leginkább elképzelni, de ahogy a képen is látható akár TV mellé is helyezhetjük. Az egyszerű RGB lámpának tűnő cucc meglehetősen sokat tud. Telefonról vezérelhető. A beépített mirofonnak hála a környezeti zajokra is reagál, 18 zenemódot tud, ilyenkor a zene ütemére változtatja a fényét, 142 dinamikus fényeffektet ismer, amik közül mi válogathatunk. Van időzítő funkció az automata kikapcsoláshoz, a telefonos kapcsolat mellett simán a saját gombjaival is vezérelhetjük.

Ahogy látható frankó kis szerkezet ez, hangulatfénynek, tévézéshez, játékhoz. A BGOct22LED kuponkóddal 13 900 forint az ára itt:

BlitzWolf BW-LB1 RGBIC íróasztallámpa

 


 

BlitzWolf BW-FL1 LED RGBIC saroklámpa

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 3

Hasonló lámpa mint az előző, de ez nem az asztalra, hanem a szobánk sarkába állítandó. 9 dinamikus effektet, 6 klasszikus módot ismer. Választhatunk 16 millió a színből, ha egyszínű megvilágítást szeretnénk, vezérelhetjük applikációból a telefonunkról, ha úgy kényelmes. A lámpa a BGOct22LED kuponkóddal 24 400 forintért vásárolható meg itt:

BlitzWolf BW-FL1 LED RGBIC saroklámpa

 


 

BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőző

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 4

A CMM2 egy már klasszikusnak nevezhető presszógép, a szokásos karos megoldással. A kávét szűrőbe, a szűrőt karba kell tenni. Egy vagy két adag lefőzésére képes egy ütemben. Ha szeretnél igazán jó kávét készíteni, akkor érdemes mellé egy kávéörlőt is beszerezni, de persze vehetsz jobb minőségű őröltet is, azzal sem lősz mellé. A kávé minőségén túl még a a kávépogácsa szűrőben történő tömörítésével variálhatsz a végtermék ízén, krémességén.

Persze, ennek a kávéfőzőnek nem az a lényege, hogy órákon, napokon át kisérletezhetsz a kávéval, hanem az, hogy pillanatok alatt tudsz vele krémes, habos, ízletes kávét készíteni. Ehhez a tudása is meg van. Precíz hőmérőszenzor, hogy a víz hőmérséklete mindig az ideális 92-95 fokos tartományban legyen, és maximum 20 bar nyomás, ami tényleg csak a drágább gépek sajátja.

Fontos még, hogy egy egész jól használható gőzölőt is kapunk a géppel, amivel egészen profi lattét vagy capucchinot készíthetünk. Na, nem is szaporítom a szót tovább, olvassátok el a cikkemet, nézzétek meg a videómat a gépről: OLASZ KÁVÉZÓ A KONYHÁDBAN? BLITZWOLF KÁVÉFŐZŐ TESZT

A kávéfőző ára mostanra tényleg barátságos lett, hiszen a BGc97518 kuponkóddal 30 400 forintért vehetjük meg itt:

BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőző

 


 

BlitzWolf BW-TS8 telefon és tablet tartó

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 5

Vannak olyanok, akiknek sosem lesz rá szükségük, másoknak meg világmegváltó ötlet. Például nekem is. Egy ideje keresek valami normális tablet tartót, mert a videóim készítésénél szoktam használni kontroll monitort. Vagyis nem monitort, hanem egy telefont, de ezt használom monitornak. Egy ilyen szerkezettel viszont a telefont ki tudom váltani egy tablettel, ami számomra sokkal praktikusabb lenne. Szóval rendeltem is egyet, már meg is jött, hamarosan írok is róla egy néhány mondatos tesztet.

Persze valószínű, hogy nem vagytok túl sokan, akik videókat készítenek otthon, de egy ilyen tartó nagyon sok helyre jó lehet. Például tehetném erre azt a táblagépet, amiről az otthoni okos dolgaimat vezérlem, amiről a Spotify zenéit hallgatom Bluetooth hangfalon keresztül. De lehet helye a konyhában, ahol mondjuk a receptet olvasom főzés közben, meg még millió helyen.

Ha szeretnél egy ilyet, akkor a BGa48a47 kuponkóddal (mindegyik raktárhoz használható) 9100 forintért meg tudod vásárolni innen:

BlitzWolf BW-TS8 telefon és tablet tartó

 


 

BLITZWOLF BW-TS4 ASZTALI TELEFON-, TABLET- VAGY OKOSÓRA TARTÓ

A 20+1 legjobb kínai kütyü 5000 alatt EU raktárból 1

Ez egy egyben telefon és tablet tartó is (és okosóra tartó is), amit amúgy jómagam is használok egy ideje. Ezen tartom a telefonom, de ezt használom akkor is, ha videót készítek telefonokról vagy táblagépekről. Az egész szerkezet fémből van, jól néz ki, erős, masszív. Most ezüst (fém) színben kapható, minden íróasztal dísze lehet. Az ára kupon nélkül 6600 forint itt:

BLITZWOLF BW-TS4 TELEFON ÉS TABLETTARTÓ

 


 

BlitzWolf BW-HC2 a legolcsóbb porszívó

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 6

A BW-HC2-t nézve láthatjuk, hogy hova fejlődtek a morzsaporszívók. Egyrészről, bár a kis méret megmaradt jócskán megnőtt a szívóerő, más részről kaptak új funkciókat is. Hogy mást ne mondjak, használhatjuk akár normál állóporszívóként, de akár autós porszívként is.

Az manapság szinte természetesenek mondható, hogy a konnektort elfelejthetjük, hiszen ezek a gépek kapnak akkumulátort is. A BlitzWolf BW-HC2 például egy 2200 mAh kapacitású akkuval gazdálkodhat. A gyári leírás szerint ez 30 perces üzemidőt biztosít egy töltéssel. A Töltés USB-n keresztül történik, így akár az autóban is tölthetjük, ha rendelkezésünkre áll egy szabvány 5 voltos USB csatlakozó.

A porszívó ára természetesen nem fog senkit földhöz csapni, a BGbwbw01a vagy a BG221005g kuponkóddal 22 ezer forintot kell a pénztárnál hagynunk itt:

BlitzWolf BW-HC2 a legolcsóbb porszívó

 


 

BlitzWolf BW-ESD1 állítható magasságú asztal

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 7

Na, most evezzünk kicsit komolyabb vizekre. Egyre több munkahelyen jönnek divatba az állítható magasságú asztalok. Gondolhatjátok, hogy nem véletlenül, egészségügyi szempontból nem a legjobb, ha egész nap ülünk. Terheli a nyakunkat, a derekunkat, és a monitor előtt töltött évek komoly egészségkárosodáshoz vezethetnek. Emiatt az a javaslat, hogy ha tehetjük, akkor váltogassuk az ülő és az álló munkavégzést.

Nos, ez az asztal ebben fog segíteni nekünk. Van rajtuk billentyűzettartó és monitor tartó rész is, sőt, van tablet tartó is. A  monitorokat tartó rész 15- a billentyűzet tartó 2 kilogrammig terhelhető.

Ami még nagyon jó, hogy a meglévő íróasztalunkon használható, így nem kell sok százezres kiadásba vernünk magunkat. Az asztal ára kupon nélkül 44 ezer forint itt:

BlitzWolf BW-ESD1 állítható magasságú asztal

 


 

BLITZWOLF BW-AP1 LÉGTISZTÍTÓ

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 8

A Blitzwolf tavaly előtt mutatta be légtisztítóit, és túlzás nélkül mondhatom, hatalmas sikert aratott velük. Tudásra megegyeznek, vagy némely képességükben még jobbak is, mint a Xiaomi légtisztítói, ráadásul jóval olcsóbbak azoknál. Most az egyik kisebb, például hálószobába való légtisztítójukat akciózzák, az AP1-et, ami az okos verzió, vagyis akár telefonról is vezérelhető. Erről tesztet is írtam, amit ott olvashattok: BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C – OLCSÓ LÉGTISZTÍTÓ IKREK TESZTJE

Ezt a gépet a BG20a20a20a kuponkóddal most extra olcsón, 23 800 forintért kapjuk meg itt:

BLITZWOLF BW-AP1 LÉGTISZTÍTÓ

 


BLITZHOME BH-AF2 OLAJ NÉLKÜLI SÜTŐ

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 5

Mindenkinek ez az álma, sütés olajszag nélkül. A Blitzwolf sütője ezt kínálja, 5 literes kapacitásával elég nagy ahhoz, hogy több főre is süthessünk benne. Az okos változat esetén hab a tortán, hogy akár mobiltelefonról is vezérelhetjük, kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk sütni benne. A sütőedény könnyen tisztítható, a benne lévő kosárral könnyedén ki tudjuk venne az elkészült ételeket.

Ha szeretnél egy ilyet, akkor a BGcf5665 kuponkóddal 32 700 forintért teheted kosárba a buta verziót. A kuponkód az okos, telefonos kapcsolattal is rendelkező változathoz is használható, ez néhány ezer forinttal drágább. A sütési képességekben nincs különbség a két sütő között.

BLITZHOME BH-AF2 OLAJ NÉLKÜLI SÜTŐ

 


 

Blitzhome Cold Press gyümölcsprés

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 9

Amit egy ilyen gépnek tudni kell, azt ez tudja. A lepaszírozott gyümölcsnek egy 450- míg a gyümölcslének egy 550 milliliteres tartály jutott. A motor 150 wattos, két sebességfokozatot plusz “hátramenetet” tud. Utóbbi elég hasznos, aki használt már ilyen gépet az tudja, hogy a gyümölcsők rostjai, pl. narancs, mandarin esetén hajlamosak felteketedni, beszorulni, de a fordított forgással ezeket a torlódásokat meg lehet szüntetni.

A gép nincs 4 kiló, a méretei alapján (28 x 11,5 x 33,5 cem) sem nevezhető óriásnak, így kisebb konyhákban is elfér a pulton. A külső megnyerő, modern, ezzel sincs baj, elegánsabb konyhában sem fog kilógni a dizájnból. A prés rész teljesen szétszerelhető, szétszedhető, így a mosogatás is könnyű.

A gép ára a BG6a09b2 kuponkóddal 35 900 forint itt:

Blitzhome Cold Press gyümölcsprés

 


 

BLITZWOLF BW-OLT4 NAPELEMES, LED-ES REFLEKTOR

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 8

BlitzWolf BW-OLT4 akár egy teljesen szokványos napelemes lámpa is lehetne, de a szerencsére annál jóval több. A Blitzwolfnál tettek egy kis csavart a dologba, a világítótestet háromfelé vágták, és mindegyik rész külön állítható, tekergethető. Ezaáltal egy falilámpával egész nagy területet tudunk bevilágítani, sőt, igény szerint akár utólag is módosíthatunk a bevilágított területen.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 9

A lámpa fényereje 600 lumen, IP64-es vz és por elleni védelmet kapott, a gyártó szerint 0-45 fok közötii hőmérséklet tartományban használható. a végére szokás szerint az ár. A lámpa most akciós, így kupon nélkül is tavalyi áron, 9100 forintért vehetjük meg itt:

BLITZWOLF BW-OLT4 NAPELEMES, LED-ES REFLEKTOR

 


 

BlitzWolf BW-SLT2 monitor lámpa

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 10

Ez az egyik legegyszerűbb monitor lámpa a BlitzWolf kínálatában. Ez is tud előre, az asztallap felé, és hátra a falra is világítani. 5 wattos, szóval nem eszik túl sokat, RGB színes LED-ek világítanak benne, 28 darab, van 80 darab fehér fényű LED is, a fényerő természetesen változtatható. Ez a lámpa is akciós most, nincs hozzá kupon, így az ára 16 300 forint itt:

BlitzWolf BW-SLT2 monitor lámpa

 


 

BLITZWOLF BW-KC1 KAMERA GYEREKEKNEK

A hét legjobb akciós kínai kütyüi - utolsó felvonás 5

Gumis  borítás, választható kék vagy rózsaszín árnyalat, FHD videók készítése, fényképezőgép mód, beépített játékok. Ezeket kínálja a BlitzWolf olcsó, gyerekeknek készült fényképezőgép/kamerája, amit így aztán vihetnek magukkal a gyerkőcök a nyaralásra, vagy akár a strandra is. Természetesen akkumulátoros, két óra töltéssel nagyjából két órás üzemidőt kapunk. Optika nem csak elől, hanem hátul, a nagy kijelző felett is van, így a szelfi mód is elérhető. Maximum 64 GB-os memóriakártyát tehetünk bele, de a csomag részeként egy 16 gigásat kapunk, hogy rögtön be lehessen üzemelni.

Ami biztos, hogy érdekes lesz megnézni nyaralás végén, hogy mit láttak a gyerekeink, milyen az ő szemszögükből egy családi nyaralás (vagy telelés)!

A kamera ára 12 000 forint itt:

BLITZWOLF BW-KC1 KAMERA GYEREKEKNEK

 


 

BLITZWOLF BW-GH2 FEJHALLGATÓ

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 6

Nem rossz darab, hiszen nagy, kényelmes, hatalmas, 53 milliméteres membrán dolgoik benne, az impedanciája 32 Ω ±10%. Mivel ez egy gamer füles van hozzá mikrofon is, sőt RGB fényeket is kapunk.

Összességében remek belépő szintű játékos fejhallgató ez, de persze hallgathatunk rajta zenét, használhatjuk filmnézéshez, mert a nagy mebrán megfelelő mennyiségű levegőt mozgat meg a dinamikus hangzáshoz.

11 600 forintért a kosaradba tudod tenni:

BLITZWOLF BW-GH2 FEJHALLGATÓ

 


 

Blitzwolf TS6 telefontartó lámpával

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 11

Ez egy elég érdekes szerkezet abból a szempontból, hogy egy asztali telefontartóra ritkán szerelnek lámpát. Erre raktak egyet, mert alapvetően nem csak a telefonunk tárolására találták ki, hanem arra is, hogy a segítségével sminktükörnek használjuk a telefont, vagy akár élő közvetítést indítsunk róla. Szóval ez egy 2 az 1-ben szerkezet.

Kupon ehhez sincs, az ára 9600 forint itt:

Blitzwolf TS6 telefontartó lámpával

 


 

BlitzWolf BW-MP1 RGB Gaming óriás egérpad

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 12

Kicsit bizonytalan vagyok, hogy merjem-e egyáltalán egérpadnak nevezni, hiszen óriási, 80 x 40 centiméteres területet fed le az asztalunkból. Vagyis ez inkább egy komplett asztalborítás, mint egérpad. Puha, van rajta egy nagy farkasfej, világít a széle, menő nagyon. 10 fénymódot ismer, van körbefutó fény kétféle, van egy lélegző mód és 7 statikus megvilágítás. Vízálló és csúszásgátlós, a vastagsága 5 milliméter.

Az ára a BGcoupon8off  kuponkóddal 13 ezer forint itt:

BlitzWolf BW-MP1 RGB Gaming óriás egérpad

 


 

BLITZWOLF BW-WA3 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 13

Nem egy apróság, hiszen 100 wattot tud ez a kocka kipréselni magából. Vannak RGB fények, nagy akkumulátor, TWS funkció, szóval amit elvárhatunk ma egy ilyen eszköztől azt tudja. A vízállóság IPX5-ös, a Bluetooth 5.0-ás, az 5000 mAh kapacitású akksi pedig akár 12 óra zenehallgatásra is elegendő lehet.  Zenét a Bluetooth mellett kártyán, USB meghajtón vagy kábelen is vihetünk rá.

A cuccot most a BG67dd3f kuponkóddal a cseh raktárból hozhatjuk el, az ára az alig egy héttel ezelőtti 37 000 forint helyett 32 900 forint, a szállítás ingyenes. Vásárláshoz kattints az alábbi hivatkozásra:

BLITZWOLF BW-WA3 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

 


 

BLITZWOLF BW-ANC6 FÜLHALLGATÓ

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 14

A megszokott dolgokat kapjuk, olyanokat, ami ettől a kategóriától, bár ennél kicsit magasabb áron elvárható már. Aktív zajcsökkentés, amivel nem csak teljesen kizárhatjuk, hanem, ha úgy akarjuk (például az utcán közlekedve), a transparency mód segítségével be is engedhetjük a külvilág zajait. Ehhez természetesen kapunk plusz mikrofont a beszélgetésre szánt mikrofon mellé. A meghajtó membránja 10 milliméteres, maga a füles a hallójáratba illeszkedő forma.

A vezeték nélküli kapcsolatot Bluetooth 5.2-es csatolón keresztül élvezhetjük, aminél mindig érdemes kiemelni az alacsony késleltetést és az alacsony fogyasztást. Ha már szóba került a késleltetés, akkor említeni kell még a game módot, ami ultra alacsony késleltetést tesz lehetővé a játékok közben.

A fülhallgató természetesen rendelkezik töltő/dokkoló dobozzal is, ezt használva a zenehallgatási idő 18 órára tornázható fel (kikapcsolt zajszűrés esezén). A dokkoló amúgy a renderelt képeken jól néz ki, mutatós kijelző van rajta.

Végezetül az ár. A füles akciós most, így a korábbi 15 000 forintos ár helyett 12 900 forintért vásárolhatjuk meg kupon nélkül itt:

BLITZWOLF BW-ANC6 FÜLHALLGATÓ

 


 

BLITZWOLF BW-WA4 30 WATTOS HANGSZÓRÓ

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 9

Tudom, a mai cikkben volt már egy hordozható hangszóró, de ennek is elég jó az ára, szóval ez sem maradhatott ki. Ez a kicsivel szemben már nem 10- hanem 30 wattos, nagyobb darab, nehezebb is, nagyobb az akkumulátor is benne. IPX6-os vízállóságot kapott, van TWS funkció, EQ mód és mélyhang kiemelés is. Szóval komolyabb darab kicsivel. Ezzel együtt sem egy óriás a maga 215x 55x 68 milliméteres méretével és 689 grammos tömegével.

Ennek a szerkezetnek nem ment le az ára, mindössze annyi változás történt, hogy eddig kuponnal tudtuk, most pedig kupon nélkül is meg tudjuk vásárolni 17 000 forintért innen:

BLITZWOLF BW-WA4 30 WATTOS HANGSZÓRÓ

 


 

BLITZWOLF BW-DLT1 ÖSSZECSUKHATÓ ASZTALI LÁMPA AKKUMULÁTORRAL

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 9

A nevében benne os van minden fontos tulajdonsága. A beépített 3600 mAh kapacitású akkumulátornak hála nem vagyunk konnektorhoz kötve. A LED-es lámpa színhőfoka három fokozatban, 3000-4000-5000 kelvin között állítható, de természetesen állítható a fényerő is. Plusz jópont, hogy egész picire össze lehet cskni, így vihetjük magunkkal horgászathoz, kempingezéshez vagy ahova csak akarjuk.

A lámpa ára a BGa5e582 kuponkóddal 15 400 forint itt:

BLITZWOLF BW-DLT1 ÖSSZECSUKHATÓ ASZTALI LÁMPA AKKUMULÁTORRAL

 


 

BLITZWOLF-SML1 FÜRDŐSZOBAI OKOSTÜKÖR

Ha már a Xiaomi is túl drága ezeket vedd helyette 3

Nem a klasszikus értelemben okos, vagyis hiába mondod neki, hogy: Tükröm, tükröm mond meg szépen…. nem fog válaszolni. Nem lehet a telefonnal sem összekapcsolni vagy fogmosás közben a híreket nézni, azonban van így is néhány okos funkció benne. Például van egy nagyítós tükörrel ellátott rész benne, ami világítást is kapott. Lehet állítani a világítás fényerejét és a fény hőfokát is hidegtől a melegig. Vízálló természetesen, érintésérzékeny gombokkal állítható, az pedig már csak hab a tortán, hogy még párátlanító funkcióval is rendelkezik.

Már csak a legnagyobb 102 x 61 centis változat érhető el, ennek ára a BGGutscheine kuponkóddal 63 400 forint az alábbi hivatkozáson:

BLITZWOLF-SML1 FÜRDŐSZOBAI OKOSTÜKÖR

 


 

ZÁRSZÓ

 

Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, amiben 20 értékes nyereményt sorsolunk ki. A főnyeremény idén egy elektromos roller! Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.