Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: USB 3.0 reloaded

 

Mivel ez egy bemutató, az értékelést sem nyújtjuk el. Nem is nagyon tudnánk nyújtani, hiszen a bemutatott eszközök technikailag nem tudtak újat hozni, éppen csak az elérhető palettát színesítik tovább.

Bemutatjuk: USB 3.0 reloaded 1

A mérések kapcsán ismételten fontos megjegyezni, hogy a 2,5 colos eszközök esetén általában a megvásárolható merevlemezek jelentik a sávszélesség szempontjából a szűk keresztmetszetet, hiszen meglehetősen ritka madár még a 2,5"-os megfelelő sebességű SATA3-as merevlemez. Emiatt ezeknél nem tudjuk az USB 3.0 sebességbeli előnyét maradéktalanul kihasználni. Jól látszik, hogy ez az asztali eszközök esetén nem igaz, ott száguldoznak az adatok, ahogy kell, van merevlemezből bőséges választék.

Bemutatjuk: USB 3.0 reloaded 2

Tetszett, nem tetszett plecsniket most nem osztogatunk, hiszen a választást az eszközök között leginkább az ízlésünk fogja meghatározni. Mégis, ha választanunk kéne, hogy melyik doboz tetszett a legjobban, akkor a ViPowER aprósága mellé tennénk a voksunkat. Persze az asztali dokkoló sem utolsó találmány, de mint írtuk ez elég speciális felhasználási feltételeket feltételez.

Bemutatjuk: USB 3.0 reloaded 3

A cikkben szereplő termékeket a Kelly-Tech Kft. forgalmazza hazánkban. Árakat most nem írunk, hiszen külső komponensek esetén a viszonteladók általában 10 százaléknál magasabb árrést alkalmaznak, az, hogy pontosan mennyit a bolt neve és a tulaj ízlése határozza meg. Ha megtetszett valamelyik merevlemezház, akkor szóljatok kedvenc számítógépes boltotokban a beszerzőnek, hogy a Kelly-Tech Kft-nél megvehetik.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.