Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-CML5 – távirányítható monitorlámpa

BlitzWolf BW-CML5 – távirányítható monitorlámpa

A BlitzWolf BW-CML5 RGB fényeket nem kapott, de kétféle irányítási módot igen.

BlitzWolf BW-CML5 – távirányítható monitorlámpa

Alig egy éve használok monitorlámpát, de már nem tudom miért nem vettem meg korábban. Nagyon praktikus, nem zavaró a fénye, csak oda világít, ahova kell, vagyis az asztal felületére, a billentyűzetre. Nem zavarja, nem fárasztja a szemet, nem foglal plusz helyet az asztalon. Szóval a lényeg nagyon praktikus, ráadásul nem is túl drága megoldás.

BlitzWolf BW-CML5 - távirányítható monitorlámpa 1

A BlitzWolf BW-CML5 sem drága (főleg kuponnal) könnyedén illeszkedik 15-25mm vastagságú monitorokhoz. A 300-1000 lux között állítható fényerő és 2700-6500 K közötti színhőmérséklet választék lehetővé teszi a fény optimális beállítását különböző tevékenységekhez, mint a munka, olvasás vagy játék. Az aszimmetrikus előre vetített fény és a kék fény elleni védelem hozzájárul a szemfáradtság csökkentéséhez, miközben megakadályozza a monitorról való visszaverődést.

BlitzWolf BW-CML5 - távirányítható monitorlámpa 2

A BW-CML5 könnyű kezelhetőséget biztosít a vezeték nélküli távirányítóval, érintésérzékeny vezérléssel és USB tápellátással. A memória mód emlékszik az utoljára használt fényerőre és színhőmérsékletre, így a következő használatkor nem szükséges újra beállítani. A lámpa magnetes rögzítő kialakítása egyszerű telepítést tesz lehetővé, míg a hordozható és karcsú dizájnja miatt könnyen vihető utazások során is.

Ezt az új Blitzwolf lámpát egyelőre kínai raktárból rendelhetjük meg, ára a BGe2a7c5 kuponkóddal 7656 forint itt:

 

BlitzWolf BW-CML5 távirányítható monitorlámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.