Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-WA6 – 80 wattos hangszóró karaoke funkcióval

BlitzWolf BW-WA6 – 80 wattos hangszóró karaoke funkcióval

A BlitzWolf BW-WA6 mellé akár két mikrofont is küldenek!

BlitzWolf BW-WA6 – 80 wattos hangszóró karaoke funkcióval

Mostanában egyre több Bluetooth hangszóró esetén látunk karaoke funkciót. Nekem, akinek a hangjával embereket lehetne kínozni ez nem túl vonzó képesség, de úgy tűnik másoknak bejöhet, mert ha nem lenne rá kereslet nem csinálnák.

BlitzWolf BW-WA6 - 80 wattos hangszóró karaoke funkcióval 1

Ez a Bluetooth hangszóró tehát 80W-os teljesítményt és használható basszust kínál. Beépített Bluetooth, erősítő és DSP három chip biztosítja a hangzás szintű optimalizálását, háromféle előre programozott EQ hatással, amely lehetővé teszi a különböző stílusú zenehallgatási élmények kialakítását. Az RGB fény dinamikus vizuális hatást nyújt, tökéletes atmoszférát teremtve a partikhoz. A készülék két vezeték nélküli és egy vezetékes karaoke mikrofon csatlakoztatását támogatja.

BlitzWolf BW-WA6 - 80 wattos hangszóró karaoke funkcióval 2

A BlitzWolf BW-WA6 magas érzékenységű karaoke mikrofonokkal rendelkezik, amelyek dinamikus kialakításúak, nagy érzékenységűek. Az 6000 mAh-s akkumulátor hosszú használati időt és power bank funkciót is biztosít. A hangszóró többféle csatlakozási módot kínál, beleértve a TF kártya és az USB meghajtó támogatását is, bővítve ezzel a készülék sokoldalúságát.

A kétmikrofonos csomagot kínai raktárból tudjuk megrendelni, ára a BGf79837 kuponkóddal 31 600 forint itt:

 

BlitzWolf BW-WA6 80 wattos karaoke hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.