Válassza az Oldal lehetőséget

December 27-én már 27 Xiaomi telefonon fut a MIUI 9

December 27-én már 27 Xiaomi telefonon fut a MIUI 9

Biztos nem véletlen, hogy huszonhetedikére kapta meg a huszonhetedik telefon a frissítést.

Ez a MIUI 9 történet kezd kissé elhúzódni. Mondjuk valahol érthető, hogy nem egyszerre kapja meg minden Xiaomi telefon az új szoftvert, hiszen sok év termésénél kell minden kompatibilitási hibát kijavítani. Ezzel együtt azonban ne felejtsük el, hogy a MIUI 9 hivatalosan már július 26. óta él, ehhez képest a végleges verzió csak szeptember 28-dik napján került ki a fejlesztők keze közül, de azt csak október 31-én kapta meg hivatalosan néhány telefon. Szóval azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, a rétestészta ehhez képest bakkfitty!

Öröm az ürömben, hogy azért a mai nappal már 27-re emelkedett a hivatalosan támogatott Xiaomi készülékek száma, ezek pedig a következő modellek:

Mi MIX 2, Mi Note 3, Mi 6, Mi Max 2, Mi 5X, Mi 5, Mi 5C, Mi Mix, Mi Note 2, Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi Note, Mi 4S, Mi 4C, Redmi Note 4, Redmi Note 3, Mi Max, Redmi Note 5A, Redmi 5A, Redmi Note 4X, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi 4, Redmi Note 3 és Redmi 2.

A frissítés a szokásos módon OTA-n keresztül érkezik, de ha türelmetlen vagy látogasd meg a MIUI fórumot és keresgélj ott!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.