Válassza az Oldal lehetőséget

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció

Rengeteg kedvelt Xiaomi termék a légtisztítótól a porszívókon az apró kütyükig.

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció


Bevezető

 

Ebben a hónapban 15 Xiaomi akciót gyűjtottem össze nektek. A cikk írásakor ezen termékek EU raktárból rendelhető, és a legtöbbhöz találtam kupont is, amivel az amúgy is jó árakat még jobbá tehetjük. Ráadás jó hír, hogy a forint a dollárhoz képest több, mint fél éve nem volt ilyen erős, szóval már csak emiatt is érdemes megvenni azokat a cuccokat, amiket régóta nézegettek.

A mostani válogatásban megpróbáltam már kicsit a nyárra is koncentrálni, pörgessétek át a listát!

Ám előtte ne feledkezzetek el róla, hogy Youtube csatornánkon  robotporszívót nyerhettek. Iratkozzatok fel, ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Katt ide:

Robotporszívó nyereményjáték


 

HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 


 

XIAOMI POLARIZED PILÓTA NAPSZEMÜVEG

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 1

Ez a hagyományos kialakítású forma ezredik reneszánszát éli, talán sosem megy ki teljesen a divatból. Én először a nyolcvanas-kilencvenes évek filmjeiben láttam ilyet, menő nyomozók, pilóták viselték, eltakarta a fél arcukat és annyira cool csávók voltak, hogy mindenki ilyen szemüveget akart. Az első napszemüvegem is ez a dizájn volt, igaz már vagy harminc éve elvesztettem.

Amit a szemüvegről el lehet mondani, hogy az üveg legnagyobb szélessége és magassága 54 milliméter, a szár pedig 145 milliméteres. A szemüveg tömege 1,9 gramm, anyaga pedig rozsdamentes acél.

Ennek az UV 400-as minősítéssel rendelkező, iszonyat menő napszemüveg az ára jelenleg 5639 forint. Kupon sajnos nincs hozzá, de így is a megfizethető kategóriába esik

XIAOMI POLARIZED PILÓTA NAPSZEMÜVEG

 


 

Weiyuan F1 lapát nélküli ventilátor

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 2

Ez a márka a Xiaomi YouPin kötelékébe tartozik, vagyis csak lazán kapcsolódik a Xiaomihoz. A lényeg nem is ez, hanem az, hogy mennyire meghökkentően néz ki az a hordozható, lapát nélküli ventilátor. Persze a dolog csalóka, van lapát, csak éppen a motorral együtt a készülék nyelébe van elrejtve. A gyári adatok szerint a benne található 2000 mAh kapacitású akkumulátorral 10 órát képes működni, szóval a nyári melegben vihetjük magunkkal buszra, utazáshoz vagy akár városnézésre is. A mérete sem nagy, de a tömege még kisebb, mindössze 137 grammos, szóval nem tépi le a kezünket.

Kupon ehhez a cucchoz sincs, de így sem túl drága, 4451 forintot kérnek érte itt:

Weiyuan F1 lapát nélküli ventilátor

 


 

Deerma ZQ100 gőzölős felmosó

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 3

Ezzel a cuccal régóta szemezek, és most van cseh raktárban is. Ez igazából egy MOP, vagyis felmosó, de ahogy a neve is mutatja, forró gőzzel tisztít, sterilizál és fertőtlenít. Nálunk a gyerekek miatt lenne jó, de gondolom háziállat mellé is hibátlan. Fél perc alatt felfűt, ezután 140 fokos gőzzel szabadít meg minket a szennyeződésektől. Az egyetlen hátránya az előnye is, vezetékes, de pont emiatt nem is kérnek érte sokat.

Az ára most a BGCZQWSD kuponkóddal 17 800 Ft itt:

Deerma ZQ100 gőzölős felmosó

 


 

Xiaomi ENCHEN Warrior elektromos borotva

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 4

A tavalyi, nagyon sikeres első és második verzió után itt az átdolgozott forma. Még egy kicsit áramvonalasabb, még egy kicsit izgalmasabb lett, de lényegében ugyanazt tudja, mint az elődök. A Warrior az Enchen borotvák közül a legolcsóbb, de mivel a képességek változatlanok azt hiszem ettől sem kell féni. Az első verzió járt nálam, az árához képet kitűnő darab volt az is.

Ezt a verziót a BGMAR1703 kuponkóddal 3500 forintért vehetjük meg itt:

Xiaomi ENCHEN Warrior elektromos borotva

 


 

 XIAOMI MIJIA 3C LÉGTISZTÍTÓ

A hónap 15 legjobb cseh raktáras Xiaomi akciója - április 3

Ez a légtisztító most a legjobb vétel. Az ára 30 ezer forint alatt van, de az alacsony ár ellenére ez már nem a legkisebbek közül való. A nagyobb tesókhoz hasonlóan van rajta egy OLED kijelző és nem maradt ki az applikáció alapú vezérlés, vagyis a Xiaomi okosotthon rendszerekben is működik. Vagy még egyszerűbben, telefonról is tudod vezérelni.

A gyártó a gépet 106 négyzetméteres területig ajánlja, de persze ennél kisebbeknél lezs a leghatásosabb. Nálunk a hasonló képességekkel rendelkező, de még a kettes sorozatba tartozó gép működik nagyjából 100 négyzetméteren, és érezhető a hatása (a szűrőn összegyűlt por mennyiségét inkább nem mutatom meg), szóval várhatóan kisebb lakásokba ez a 3C is elegendő lesz.

Az ára tehát kimondottan alacsony most, a BG3CDSF kuponkóddal csak 30 800 forintot kérnek érte itt:

XIAOMI MIJIA 3C LÉGTISZTÍTÓ

 


 

Xiaomi VIOMI SE lézeres robotporszívó

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 5

Ez az egyik kedvenc gépem már jó ideje. A Viomi ezt a masinát, mint a robotporszívó családjának olcsó tagját szerette volna piacra dobni. Olcsóbb, vagyis keveset tud, gondolhatnánk, de nem így van, ezt a dolgot a Viomi rendesen elszúrta. Emberesen alápakolt a többi masinájának, hiszen a VIOMI SE tudása lényegében megegyezik a drágább gépekével.

Errl nem is írok többet, olvassátok el a róla szóló tesztemet itt: XIAOMI VIOMI SE – AZ ŐSZ LEGJOBB LÉZERES ROBOTPORSZÍVÓJA

És, akkor most jöhet a jó hír, a gépet most cseh raktárból, a BGCZVMSEC kuponkóddal 80 ezer forintért tudjuk a cseh raktárból megrendelni. Rendkívül alacsony ár. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

Xiaomi VIOMI SE lézeres robotporszívó

 


 

XIAOMI MIJIA SZÖSZ ELTÁVOLÍTÓ

Xiaomi Mijia 90-Minute Working Efficient Cleaning Lint Remover Trimmer 0.35mm Micro Arc Knife Net 5-leaf Cyclone Floating Cutter

Egy barátom mesélte a napokban, hogy kénytelen venni ebből a cuccból egy másodikat is, mert a felesége állandóan arra panaszkodik, hogy a lánya lenyúlja tőle, és sosem találja, amikor szüksége lenne rá. Ebből arra következtetek, hogy elég jól működhet. Hasonló szerkezetet biztos mindenki látott már, a Xiaomi megoldása talán annyival jobb, hogy meglehetősen nagy a tartály, így nem telik meg pillanatok alatt az eltávolított szöszökkel.

A cucc ára a BGKRFSF kuponkóddal most 3600 forint itt:

XIAOMI MIJIA SZÖSZ ELTÁVOLÍTÓ

 


XIAOMI SOOCAS SO WHITE UTAZÓBOROTVA

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 6

Ez a Xiaomi borotva az egyik kedvencem. Meg van benne minden, ami miatt a Xiaomit szeretem. Ötletes, jól néz ki, és rendkívül hasznos. Utazásokhoz, de akár a mindennapi otthoni borotválkozáshoz is használható, van bekapcsolás védelem, hogy a bőröndben ne induljon el magától, és vízálló is, így könnyedén lemoshatjuk folyóvíz alatt. A hasznosságánál már csak az ára jobb, mindössze 5045 forintba kerül.

XIAOMI SOOCAS SO WHITE UTAZÓBOROTVA

 


 

XIAOMI ELEKTROMOS SZÚNYOGRIASZTÓ

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 7

Folyópart, szürkület, a hőmérséklet kellemes, Te pedig a barátnőddel (vagy barátoddal) éppen megpróbálnátok megbeszélni, hogy mi történt a munkahelyen, de nem tudjátok, mert rátok támad egy seregnyi, Nyugat-nílusi lázat terjesztő vérszívó. Brrr, igazi horror, de elkerülhető, nem kell hozzá más, mint egy  Xiaomi szúnyogrisztó.

Nem egy bonyolult szerkezet ez, lényegében olyan, mint másik egytucat melegedős, büdöset párologtatós darab. Igen ám, de ehhez nem elengedhetetlen a konnektor, csak két ceruza elem, és működik is. Máris nyerő a helyzet, ledőlhettek egy plédre a folyópart eldugott zugában, és beszélgethettek Áder János bajszáról vagy a megvadult erdélyi medvékről vagy amihez éppen kedvetek van.

Viszont, ha Te szeretnél egy szúnyogrisztót, akkor a BGAP2107 kuponkóddal 3000 forintért megveheted itt:

Xiaomi elektromos szúnyogriasztó

 


 

XIAOMI VÁKUUMOS BOROSÜVEG LEZÁRÓ

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 8

Meglehetősen egyszerű, ám annál hasznosabb szerkezet. A kívül mutatós acél házat kapott lezáróval vákuumot hozunk létre az üvegben, így egyrészről teljesen csöpögésmenetesen tudjuk lezárni, más részről a bor megőrzi illat és íz anyagát. A lezárást követően a záron beállíthatjuk a zárás napját, így látni fogjuk, nem feledkezünk el róla, mióta van dugó nélkül az üveg.

Mivel ez sem egy bonyolult szerkezet az ára sem magas, 2900 forintért vehetjük meg az alábbi hivatkozásra kattintva:

XIAOMI VÁKUUMOS BOROSÜVEG LEZÁRÓ

 


 

XIAOMI HAPPY LIFE 3 AZ 1-BEN ASZTALI VENTILÁTOR

Kényelmes élet – 15+1 legjobb nyári Xiaomi akció 14

A mai listából talán ez a ventilátor tetszik a leginkább. Nagyon jól néz ki a lapátmentes kivitel, ami persze nem lapátmentes, csak éppen a lapát az alsó részben van, nem a megszokott helyén. A ventilátor nem csak levegőt fúj, hanem vízpárát is, ha erre lenne szükségünk, már pedig a kánikulában ez igazán hűsítő lehet. A hátsó részen porlasztja a vizet a levegőbe, amit aztán a csövön áthaladó légáram visz ki. Hogy ez ne legyen elég még kellemes hangulatfényt is ad.

Nagyon ötletes, nagyon jól néz ki, bármelyik irodában – és persze otthon is- megállná a helyét, a párásító funkció pedig egyenesen szuper!

Az ára most kupon nélkül 7700 forint, vásárlás itt:

Xiaomi Happy Life 3 az 1-ben asztali ventilátor

 


 

Xiaomi acél termosz

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 9

Döglesztő a kánikula, ilyenkor nagyon jól jön egy kis hideg ital. Ha kirándulunk, ha kerékpározunk, ha egyszerűen csak a strandon heverészünk kell egy kisméretű, strapabíró és a lehető legtöbb ideig az italt hűvösen tartó termosz. Gondolom senkit nem lep meg, hogy a Xiaomitól ilyet is kapunk.

Természetesen nem csak nyáron, télen is jól fog jönni ez a 3,5 deci űrtartalmú rozsdamenets acélból készült edény, amiben a gyártó szerint 6 órán át hideg marad amit hidegen, és meleg amit melegen töltünk bele. Az ár alacsony, a kivitelezés profi, a külcsíny pedig menő. Szerintem ennél több nem kell. Illetve egy dolog mégis jól jönne, ha egy teljes üveg sört bele lehetne tölteni.

Ha megtetszett itt veheted meg 8900 forintért. Kupon nincs de kapunk ajándékba mellé kézfertőtlenítőt és 20 darab gumikesztyűt.

 Xiaomi acél termosz

 


 

XIAOMI 10 literes hátizsák

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 10

Túrázáshoz vagy a városban rohangáláshoz pont megfelelő, sőt, ha nem kell túl sok könyvet cipelni, akkor iskolába is jó lehet. Ez is Xiaomi, szóval a miőséggel nem lesz baj, ebből egyel nagyobb van nekemis , már évek óta hibátlan, pedig kap rendesen. Természetesen vízálló, a cipzároknál és a varrásoknál is.

A cseh raktárból jön, a BG5a3cd0 kuponkóddal az ára 2900 forint, megvenni az alábbi hivatkozásra kattintva tudod:

XIAOMI 10 literes hátizsák

 


 

Xiaomi Huohou 19 az 1-ben szerszám

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 11

Ma ilyen szerszámos nap van. A Xiaomi eszköze igazán praktikus darab. Elfér a zsebünkben, a kesztyűtartóban, a biciklistáskában, és egy rakat szerszámot kapunk vele, amik jól jönnek baj esetén vagy mondjuk kempingezés, kirándulás alkalmával. Szerencsére sok pénzt ezért sem kérnek! A BGAPHUOHOU2 kuponkóddal 4100 forintot kell érte fizetnünk az alábbi linken:

Xiaomi Huohou 19 az 1-ben szerszám

 


 

XIAOMI Mijia 24 (25) az egyben csavarhúzókészlet

Ez most a 15 legjobb EU raktáras Xiaomi akció 12

Ez egy nagyon jó minőségű, 24 (25) az egyben készlet. Vagyis kapunk 24 különféle bitet (csavarhúzófejet) és magát a nyelet, amivel meg is van a 25. Ez egy precíziós szerszám, szóval semmiképp nem lesz alkalmas a porszívó szétcsavarozására, ellenben, ha szeretsz apróbb dolgokat bütykölni, mondjuk szoktál telefonokat javítani, akkor imádni fogod, főleg, hogy mindössze 5600 forintba kerül.

XIAOMI Mijia 24 (25) az egyben csavarhúzókészlet

 


 

ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most robotporszívót nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link, ilyenkor, ha a rendelésed összeértéke 40 dollár felett van válaszd az EU Priority Line rendelést, hogy az eladó fizesse helyetted az áfát és ha kell a vámot!

 

 

 

Hasonló cikkek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.