Válassza az Oldal lehetőséget

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt

Lámpától a pákáig, batyutól a digitális rajztábláig, van itt minden, mint a búcsúban!

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt

 


YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


Bevezető

Ismét eltelt egy hónap, itt az ideje körülnézni az olcsó, de érdekes, és főképp használható kínai kütyük között. Igyekeztem ismét bent maradni 5000 forint alatt, hogy vámmal, ÁFA-val nem kelljen foglalkozni, és csak olyan cuccokat kerestem, amik európai raktárból megrendelhetők!

Lássuk a kínálatot!


 

YEELIGHT YLYD11YL irányfény (EU dugós!)

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 1

Ez egy olcsó LED-es lámpa, amit konnektorba kell dugni. Jellemzően olyan helyen használjuk, ahol éjszaka közlekedünk a lakásban. A fénye nem égeti ki a szemünket, keveset fogyaszt, és a beépített fényszenzor miatt csak akkor kapcsol be, ha sötét van.

A Yeelight a Xiaomi egyik, talán legismertebb almárkája, kimondottan világítási megoldásokra szakosodtak, így vélhetőleg erre a lámpára senkinek nem lesz panasza. Kupont kivételesen nem tudok adni hozzá, de így sem drága, 3008 forintot kérnek ma érte.

Vásárlás itt:

YEELIGHT YLYD11YL irányfény

 


 

BlitzWolf AirAux AA-BN1 Bluetooth fülhallgató

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 2

Ahogy a képen látható, ez nem a tipikus agybalövős füles, amin zenét hallgatunk, hanem egy headset, amit telefon mellé használhatunk. Persze, ha akarsz zenét is hallgathatsz rajta, senki nem tiltja meg. Másfél óra töltés után 10 órán keresztül telefonálhatunk vele.

Ha nincs kihangosító az autóban, vagy egyszerűen csak jobbnak érzed, hogy nem kell a telefont a füledre szorítva telefonálnod, akkor ez neked jó lesz.

A füles ára mindössze 2710 forint, szóval ennél sem kell a gatyánkat is a pénztárnál hagyni.

Vásárlás itt:

BlitzWolf AirAux AA-BN1 Bluetooth fülhallgató

 


 

BlitzWolf BW-ES6 fülhallgató

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 3

A gyártó ismét a Blitzwolf, a termék ismét egy fülhallgató, ám ez már kimondottan zenéhez hangolt darab. Az olcsóság annak köszönhető, hogy ez nem Bluetooth-os, hanem vezetékes, az érdekessége pedig, hogy fülenként két drivert, vagyis magyarul, két viszonylag nagy, 8 milliméteres hangsugárzót kapott. A vezeték “kényelmetlenségéért” cserébe nem kell az akkumulátoros üzemidővel törödnünk, használhatjuk, amíg a telefonunkban van szufla.

A füles ára a BGES3CZ kuponnal most 3300 forint, vásárlás itt:

BlitzWolf BW-ES6 fülhallgató

 


 

DIGOO DG-DB1 vezeték nélküli csengő

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 4

Ez pedig egy egyszerű, vezeték nélküli csengő. Az egyszerűt úgy értem, hogy nincs rajta kamera, mert amúgy annyira nem is rossz a cucc. 100 méteres a hatótáv, 58 különböző csengőhang közül választhatunk, a ahnagerő pedig 4 fokozatban állítható. A beltéri egység konnektoros, így annak külön tápforrás nem kell.

Érdekesség, hogy több konfigurációban is használható. A hagyományos egy gomb-egy beltéri egység mellett lehet egy gomb-két beltéri, 2 gomb-egy beltéri, vagy akár két gomb-két beltéri egység párosításban is használni.

Az ára a BGAFF10OFF kuponkóddal mindössze 2800 forint itt:

DIGOO DG-DB1 vezeték nélküli csengő

 


 

DANIU 34 x 23cm szilikonpad

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 5

Ezt a szilikon padot a barkácsolós, forrasztgatós emberek fogják szeretni. Puha szilikon az anyaga, így nem karcolódnak a rá helyezett, szerelésre váró dolgok, például a telefon kijelzője. Nyugodtan forraszthatunk rajta, a forró ón nem hagy nyomot rajta, és a lecsöppent óncseppek is könnyen eltávolíthatók róla. Itthon többszörös áron adják, szóval ezt érdemes kintről vásárolni.

Az ára a BGAFF10OFF kuponkóddal mindössze 2900 forint itt:

DANIU 34 x 23cm szilikonpad

 


 

Handskit 8W USB-s páka

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 6

Ha már a barkácsolásnál tartunk, ne is menjünk tovább! Itt van ez a praktikus páka, ami USB csatlakozón keresztül kap áramot, szabvány 5 Voltot. 3 féle beállítható hőmérséklet van, amit gombnyomással választhatunk ki. Ezek a választható tartományok 330-350 Celsius, 370-400 Celsius vagy 430-450 Celsius fok. Van beépített védelem, is, ha nem használjuk, akkor 10 perc után automatikusan kikapcsol.

Az ára ennek is nevetségesen alacsony, a BGAFF10OFF kuponkóddal mindössze 2900 forint itt:

Handskit 8W USB-s páka

 


 

MYVIT kerámia késkészlet

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 7

Oké, most ruccanjunk át kicsit a konyhába! A csomagban négy kést és egy zöldséghámozót találunk. A kések sorrendben 3-4-5 és 6 colosak (1 col ~ 2,5 centiméter). A kések pengéje cirkónium-oxid kerámiából készült, amit 72 órás kezeléssel és 1400 Celsius fokos hevítéssel alakítanak elenállóvá és rendkívül élessé.

A teljes csomagért a BGDEALS295 kuponkóddal mindössze 4300 forintot kérnek itt:

MYVIT kerámia késkészlet

 


 

Xiaomi HUOHOU Mini késélező

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 8

A kések után jöjjön egy késélező. Igaz, a kerámia késeket nem kell élezni, de ha van otthon hagyományos, acél pengés kés, akkor az meg fogja hálálni a törődést. Az szerkezet egy tappancs segítségével rögzíthető a pulthoz, és találunk benne egy durvább és egy finomabb élezőt, utóbbi kerámiából készült, hogy a lehető legjobb élt tudjuk a késeinkre varázsolni.

A késélező ára a BGAFF10OFF kuponkóddal ~ 3300 forint itt:

Xiaomi HUOHOU Mini késélező

 


 

KCASA 420ml okostermosz

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 9

Már nem tejesen konyha, de egy picit még mindig kapcsolódik, ha máshova nem, akkor az iváshoz. A termosz jó dolog, mert télen a meleg italt, nyáron a hűtött üdítőt vagy vizet tudjuk benne magunkkal vinni. Ez a termosz okos a neve szerint, de mindössze csak arról van szó, hogy a tetején lévő apró kijelzőn látjuk a benne tárolt ital hőfokát.

Természetesen duplafalú, belül acél, és a leírás szerint 6-12 órán át képes melegen vagy hidegen tartani a benne tárolt italt.

Mivel bekerült a listába már tudhatjátok, hogy ez sem lesz drága, a BGJAFO174 kuponkóddal nagyjából 3300 forintba kerül itt:

KCASA 420ml okostermosz

 


 

BlitzWolf BW-TF2 64 GB-os gyors memóriakártya

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 10

Oké, hát erről nem sokat fogok szövegelni, ez nem más, mint egy 64 GB kapacitású, Class 10 U3-as memóriakártya, ami a sebessége miatt akár 4K-s videókhoz is megfelelő írási- olvasási sebességgel bír. Kamerákba, mobiltelefonokba, táblagépekbe, vagy ahova éppen szükség van rá!

Az ára a BGN01190 kuponkóddal mindössze 3585 forint itt:

BlitzWolf BW-TF2 64 GB-os gyors memóriakártya

 


 

12 colos digitális rajztábla

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 11

Ez egy viszonylag nagy rajztábla (nem digitalizáló tábla), amin lehet jegyzetelni, firkálgatni, rajzolni. Nálunk már évek óta használatban van egy hasonló, a fiaim előszeretettel rajzolnak rá. Előnye, hogy a rajz egy gombnyomással törölhető, nem úgy, mintha a falra születnének az alkotások. Nem mellesleg rengeteg papírt spróltunk az évek alatt.

A tábla érdekessége, hogy van rajta egy részleges törlés gomb is, ha valaki megveszi örülnék, ha leírná, ez pontosan mira való. Az elékszült képeket egy kapcsoló átkapcsolásával meg is tudjuk óvni a végleges törléstől, legalább addi, amíg anyu hazaér és meg nem nézi az új remekművet.

Az ára ennek is barátságos, a BGHB431 kuponkóddal ~ 3750 forintba kerül itt:

12 colos digitális rajztábla

 


 

3 darab puha tároló ruhákhoz

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 12

Na, ilyen cuccot nem raktam eddig a listáimba, de ez megtetszett, ráadásul olcsó is. A csomagban három darab tárolót találunk, ezek már egyesével sem kicsik, hiszen a méretük 57 x 37 x 30 centiméter. Leginkább ruhák tárolására tudom elképzelni őket, például nyáron mehet bele a téli, télen meg a nyári holmi, amit amúgy sem hordunk.

Szóval praktikusnak, és nem utolsó sorban olcsónak tűnik, hátha lecsap rá valaki!

A csomag ára a BGAFF10OFF kuponnal most 3800 forint itt:

3 darab puha tároló ruhákhoz

 


 

Ipree 3 rekeszes tároló kütyükhöz, kábelekhez

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 13

Ismét egy tároló, de ennek nem a háziasszonyok fognak örülni, hacsak nem ők a kütyümániások otthon. Az Ipree tárolója kimondottan mindenféle apróság, memóriakártyák, pendrive-ok, fotós cuccok és kábelek tárolására lett kitalálva. A három rekeszt, mint 3 emeletet kell elképzelni egymás felett, mert amúgy hálós rekeszből nem három, hanem nagyon sok van a tárolóban. Igazán praktikus darab!

Az ára a BGTY102XCZ kuponkóddal 2700 forint itt:

Ipree 3 rekeszes tároló kütyükhöz, kábelekhez

 


 

BlitzWolf BW-FUN11 aromaterápiás párásító

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 14

Télen száraz a levegő, ezt mind tudjuk. Persze nem minden lakásban, de panelben, irodaházakban azért többnyire az. A száraz levegő nem tesz jót, kiszárad a nyálkahártya, köhögünk, krákogunk, és ezt nem annyira szeretjük. Ez ellen a legjobb, ha veszünk egy párásítót.

A Blitzwolf kütyüje a méreténél fogva nem fog eg yegész lakást ellátni, inkább lokálisan, például az íróasztalunk környékén segíthet kellemesebb klímát kialakítani. Ha szeretnénk, akkor tehetünk bele illatosítóolajat is. A párásítás két fokozatban állítható, van lámpa funkció 7 választható színnel.

Kicsi, jól néz ki, hasznos, és nem is kérnek érte sokat. A BGJAFO265 kuponkóddal 4300 forint az ára itt:

BlitzWolf BW-FUN11 aromaterápiás párásító

 


 

XANES STL03 és XANES 600LM kerékpár lámpák

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 15

Jó, tudom, kinek van kedve ilyen szutykos időben biciklizni? Többnyire senkinek, de jön még tavasz, lesz még nyár is, és remélhetőleg a vírus is engedni fogja, hogy elmenjünk kerekezni egyet. Szóval, ha már olcsó, meg EU raktárban van, miért ne vehetnénk meg most a bringára a lámpákat?

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 16

A Xanes lámpáit kedvelik a népek, sok kedvező értékelés van az áruházban. Olcsók is jók is, jól is néznek ki, szóval nem csoda, ha veszik őket. Mind a kettő akkumulátoros, mind a kettőnek több üzemmódja van. Az első lámpának 5- a hátsónak pedig 6. Szóval, igénytől függően világítanak, villognak, ahogy szeretnénk.

Kupon ezekhez is van. A hátsólámpát a BGAFF10OFF kóddal 4200 forintért tudod kosárba tenni itt:

XANES STL03 hátsó lámpa

Az első lámpát pedig a BGYOYOA kuponkóddal  2400 forint itt:

XANES 600LM első lámpa

 


 

GHK-LP91 13 az 1-ben szerszám

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 17

Akár kapcsolódhat a kerékpározáshoz is, mert sok szerszám van egy kicsi helyen, ami a bringán nem rossz dolog. Persze motorozni is magunkkal vihetjük, vagy bedobhatjuk az autó kesztyűtartójába is, sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükség. Ahogy a nevéből is látszik, 13 eszközt préseltek ebbe a kés méretű szerszámba. Igaz, ezek nem teljes értékű szerszámok, de ha más nincs, akkor ennek is nagy hasznát vesszük!

Ehhez a cucchoz kivételesen nincs kupon, de a 3500 forintos ára miatt itt volt a listában a helye!

GHK-LP91 13 az 1-ben szerszám

 


 

Mini tripod

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 18

Utolsó tételként a mai napra egy mini tripod jutott. Fényképezéshez, videózáshoz nagy segítség lehet. Könnyű, összecsukva mindössze 30 centi hosszú. Adnak hozzá grátisz egy telefontartót is, ha esetleg azzal, és nem kamerával szeretnénk felvételeket készíteni.

Ehhez sincs kupon, de azt hiszem a 2700 forintos ár így sem fog senkit földhöz vágni.

Itt tudod megvásárolni:

Mini tripod

 


 

ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

Facebook csoportunkban tart a karácsonyi nyereményjáték, amiben értékes dolgokat nyerhetsz. Telefonokat, táblagépet, okosórát, kamerákat és egy csomó egyéb értékes és érdekes dolgot. Csatlakozz!

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha egyesével és nem európai raktárból rendeled őket, akkor sem vámkötelesek. Ám, ha a rendelés összértéke meghaladja a 40 dollárt (szállítási díjjal együtt), akkor már vámkötelessé válik a csomag. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor kínai raktárból (CN, HK) rendelés esetén mindig válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

 

Hasonló cikkek oldalunkon

 

 

A cikk kereskedelmi üzenetet tartalmaz

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.