Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – jó áron az Ultenic AC1 nedves és száraz porszívó és felmosó

Fekete Péntek – jó áron az Ultenic AC1 nedves és száraz porszívó és felmosó

Ha kell porszívózhatsz, ha kell felmoshatsz az Ultenic AC1 jó lesz mindenre.

Fekete Péntek – jó áron az Ultenic AC1 nedves és száraz porszívó és felmosó

Az Ultenic AC1 nedves és száraz porszívó és felmosó egy innovatív és sokoldalú tisztítóeszköz, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni. Ez a készülék egyaránt alkalmas nedves és száraz szennyeződések felszívására, miközben a padlót tisztítja, így két fárasztó házimunkát is egyszerre végez el. Az 1 literes nagy víztartályoknak köszönhetően akár 2000 négyzetméteres területet is képes megtisztítani egyetlen töltéssel, ami különösen hasznos nagyobb otthonokban. A két tartályos technológia lehetővé teszi, hogy a tiszta víz és a tisztítószer külön maradjon a piszkos víztől, szennyeződésektől és állati szőrtől, így mindig friss vízzel tisztít.

Fekete Péntek - jó áron az Ultenic AC1 nedves és száraz porszívó és felmosó 1

A készülék kettős tisztítási funkciója javítja a szegélyek menti tisztítást, így hatékonyan távolítja el az állati szőrt és a port a padlószegélyek és szűk helyek mentén. Az AC1 nedves és száraz porszívó vezeték nélküli technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és szabadon mozogj, így könnyen megtisztíthatod a padlót bárhol a házban vagy lakásodban.

Fekete Péntek - jó áron az Ultenic AC1 nedves és száraz porszívó és felmosó 2

A tisztítás befejezése után a készülék automatikusan frissíti a hengert, eltávolítja a szennyeződéseket és az állati szőrt a piszkos tartályba, majd önmagát szárítja, így készen áll a következő feladatra. Az Ultenic alkalmazás és a hangvezérlő asszisztens támogatása lehetővé teszi, hogy a legjobb tisztítási teljesítmény érdekében frissítsd a nedves és száraz porszívó firmware-jét, optimalizáld a vízadagolást, nyomon kövesd a tisztítási állapotot, használati utasításokat kapj, hibaelhárítást végezz és gyorsabb online ügyfélszolgálatot kapj. A 4000mAh-s levehető akkumulátorral rendelkező készülék akár 45 percig tartó vezeték nélküli üzemidőt biztosít, ami tökéletes a gyakori háziállat- és gyermek okozta rendetlenségek gyors és egyszerű tisztításához.

Ezt a gépet is cseh raktárból rendelhetjük meg, a Fekete Péntekre kapott ára a BGBD009 kuponkóddal 70 122- helyett 66 616 forint itt:

 

Ultenic AC1 nedves és száraz porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.