Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – PROSCENIC X1 lézeres porszívó önürítő dokkolóval

Fekete Péntek – PROSCENIC X1 lézeres porszívó önürítő dokkolóval

A PROSCENIC X1 érdekes gép, a gyártó lehagyta a tetőn lévő lézert, mégis lézeres maradt.

Fekete Péntek – PROSCENIC X1 lézeres porszívó önürítő dokkolóval

A PROSCENIC X1 okos porszívó egy magas szintű technológiával rendelkező tisztítóeszköz, amely kiváló választás a modern otthonok számára. A készülék 3000 Pa erős szívóerejével és magas frekvenciájú rezgő felmosó funkciójával mélyen és hatékonyan tisztítja meg a padlókat. A a padlóra nyomott felmosópad 3000-szer rezeg percenként, így hatékonyan távolítja el a makacs foltokat. Három különböző vízszint beállítása lehetővé teszi, hogy a felmosás nedvességét a különböző tisztítási célokhoz igazítsa.

Fekete Péntek - PROSCENIC X1 lézeres porszívó önürítő dokkolóval 1

A PROSCENIC X1 NeuVis LiDAR navigációs rendszere pontosan térképezi fel otthonodat lehetővé téve a modern robotporszívók prémium funkcióinak használatát. Ez magában foglalja a szerkeszthető térképek létrehozását, a nem tisztítandó zónák beállítását, az újratöltést és a folytatást a megszakítás helyén, valamint a kívánt szoba vagy terület tisztításának kiválasztását. Az integrált LiDAR dizájn elegáns megjelenést biztosít, és lehetővé teszi, hogy a robotporszívó alacsony bútorok alatt is működjön.

Fekete Péntek - PROSCENIC X1 lézeres porszívó önürítő dokkolóval 2

A PROSCENIC X1 további 28 érzékelővel rendelkezik, amelyek intelligens navigációt és ütközésvédelmet biztosítanak. Az ultrahangos szőnyegfelismerő automatikusan növeli a szívóerőt a szőnyegek mélyebb tisztításához, de elkerüli a szőnyegeket, ha felmosópad van felszerelve. Az alkalmazás segítségével testre szabhatod a takarítási rutinokat, nyomon követheted a takarítási időt és a lefedett területet, valamint akár öt különböző térképet is tárolhat a hatékony navigáció érdekében többszintes otthonokban.

Fekete Péntek - PROSCENIC X1 lézeres porszívó önürítő dokkolóval 3

A PROSCENIC X1 specifikációi magukban foglalják a 35 W-os névleges teljesítményt, a 14,4 V-os névleges működési feszültséget, a 3200 mAh-s lítium akkumulátort és a 335 x 335 x 74 mm-es méretet. A csomag tartalmazza a robotporszívót, az automatikus szeméttároló bázist, távirányítót, akkumulátort, HEPA szűrőket, oldalkeféket, tisztítókefét, felmosóruhákat és a felhasználói kézikönyvet.

A gépet ma a Fekete Péntek akcióban 153 226 forint helyett 75 733 forintért vehetjük meg cseh raktárból. A vásárláshoz használd a BGBD010 kuponkódot itt:

 

PROSCENIC X1 lézeres porszívó önürítő dokkolóval

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.