Válassza az Oldal lehetőséget

Flexibilis asztali világítós nagyító 6900-ért cseh raktárból

Flexibilis asztali világítós nagyító 6900-ért cseh raktárból

Ha molyolós, barkácsolós ember vagy ezt szeretni fogod.

Flexibilis asztali világítós nagyító 6900-ért cseh raktárból

Az állítható tartóval rendelkező asztali nagyító egy sokoldalú és innovatív eszköz, amely kiválóan alkalmas olvasásra, munkavégzésre, művészeti és kézműves projektekre, forrasztási vagy akár bőrápolási feladatokra. A rugalmas kialakítás és a beépített LED-világítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a legjobban láthassa a részleteket. A nagyító ötszörös nagyítást biztosít, a beépített LED fény tökéletesen megvilágítja a munkadarabot. A fény erőssége és a színhőmérséklete is állítható.

Flexibilis asztali világítós nagyító 6900-ért cseh raktárból 1

Főbb Jellemzők:

 1. 5X LED Nagyító Üveg: A 60 darab SMD LED-lámpa és a 105 mm lencseátmérő lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén láthassa a részleteket.
 2. Rugalmas Rögzítés: A tartós fémbilinccsel bármilyen lapos felülethez rögzíthető, amelynek vastagsága legfeljebb 6.5 cm lehet. Tökéletes asztalokhoz, munkapadokhoz.
 3. Állítható Lámpafej: A lámpafej dönthető 220°-ban felfelé és lefelé, valamint 360°-ban elfordítható. A 22 cm+22 cm tartórúd 180°/135° szögben állítható.
 4. Simító Dimmer és 3 Szín Mód: A LED fény színhőmérséklete 3 lépésben állítható, a fényerő pedig 11 lépésben, így megfelel a különböző munkakörnyezeteknek.
 5. Univerzális Alkalmazás: Olvasás, munka, számítógépes alaplapok, ékszerkészítés, művészet és kézműves hobbi, hegesztési munka, bőrápolás és szépségápolás területén egyaránt használható.

Specifikációk:

 • Nagyító Üveg Többszöröző: 5X LED Nagyító Üveg
 • LED: 60 db SMD LED Lámpa
 • Lencse Átmérő: 105 mm/4.13”
 • Dimmer: Sima Dimmer; 3 Szín Mód
 • DC Adapter: 5 V 2 A

Csomag Tartalma:

 • 1 X Ötvözet Alap
 • 1 X Nagyító Üveg
 • 1 X Mini Kulcs

Ennek a csomagnak az ára a cseh raktárban most ~6900 forint. A vásárláshoz használd a BG899491 kuponkódot itt:

 

Flexibilis asztali világítós nagyító

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.