Válassza az Oldal lehetőséget

Furbulous Automatikus Öntisztító és Öncsomagoló macska WC

Furbulous Automatikus Öntisztító és Öncsomagoló macska WC

Tartasz a lakásodban macskát? Van alom is műanyaglapáttal? Biztos utálod!

Furbulous Automatikus Öntisztító és Öncsomagoló macska WC


A Furbulous Automatikus Öntisztító és Öncsomagoló macska WC egy forradalmi termék a macskatartók számára. Ez az első olyan macskaalom doboz a piacon, amely teljesen automatizáltan végzi el az alom tisztítását, a hulladék csomagolását és lezárását, így a macskatulajdonosoknak nem kell kézzel takarítaniuk.

A termék egy intelligens mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy távolról kezeljék az alom doboz tisztítási ütemezését, valamint nyomon kövessék macskájuk súlyát, WC-használatát és egyéb tevékenységeit. Ezáltal egy teljesen intelligens megoldást kínál a macskatartásra.

Furbulous Automatic Cat Litter Box with App Control, 60L Large Capacity, with Odor Removal Deodorant, for Multiple Cats - White

A macska biztonsága a legfontosabb szempont, ezért a termékben egy Lifeguard Rendszer van beépítve, amely 7 biztonsági érzékelőt és egy bezáródás elleni szerkezetet tartalmaz. Ha a macska a dobozban vagy annak közelében tartózkodik, az alom doboz érzékeli jelenlétét és megakadályozza az ajtó nyitását, így biztosítva a macska biztonságát. Fontos megjegyezni, hogy az automatikus tisztítási funkció használatához a macska súlyának legalább 1,36 kg-nak kell lennie. Ha kisebb kölyökmacskád van ki kell kapcsolnod az automatikus tisztítási funkciót, amíg el nem éri a minimális súlyt.

Furbulous Automatic Cat Litter Box with App Control, 60L Large Capacity, with Odor Removal Deodorant, for Multiple Cats - White

A termék 60 literes belső terével több macskának is elegendő helyet biztosít, így több macskás háztartások számára is ideális. A 6 literes hulladékfiók és a hozzá tartozó hivatalosan tanúsított szagtalanító lehetővé teszi, hogy akár 3 hónapig is elkerülje a kézi takarítást. A teljesen automatizált beállítás és a szagtalanító megoldás is hozzájárul a tisztítás gyakoriságának csökkentéséhez, időt, energiát és pénzt takarítva meg. A termékhez tartozik egy szagtalanító doboz is, amely 3 szagtalanító rudat tartalmaz. Ezek a komponensek tesztelve lettek, és bizonyították, hogy nem káros szagtalanító megoldást nyújtanak a macskák számára.

Furbulous Automatic Self-Cleaning and Self-Packing Cat Litter Box, Smarter Care with App Control, 60L Large Capacity, Auto-Cleaning, Perfect for Large-sized Cats and Multi-cats Family

Az a helyzet, hogy ennek a kényelemnek ára van, de gondoltam hátha mégis érdekel valakit. Ha Te vagy az a valaki, akkor tudnod kell, hogy megrendelés esetén lengyel raktárból küldik a macska wc-t, ára pedig a NNNFLITTER kuponkóddal alig 171 ezer forint itt:

 

Furbulous Automatikus Öntisztító és Öncsomagoló macska WC

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.