Válassza az Oldal lehetőséget

Getnet – legyen olcsó hálózatod!

Getnet – legyen olcsó hálózatod!

Válság van. Azt hiszem, ezzel nem mondunk újat, ahogy azzal sem, hogy a vásárlók mostanában elmaradoztak a boltokból. Aki vásárol, az pedig nagyon megnézi hova rakja kevéske forintját, a korábbiaknál sokkal jobban előtérbe került a forint-teljesítmény arány. Emiatt talán nem is jöhetett volna jobbkor a getnet, hiszen ezeknél a termékeknél az egyik legfontosabb jellemző az ár-érték arány.

Getnet – legyen olcsó hálózatod! 1

Az utóbbi években egyre többször hallunk olyan cégekről, melyek más név alatt is indítanak gyártást. Persze nem nagyon titkolják, hogy ki áll az adott új név mögött, hiszen a terméket az első időkben jószerével az eredeti gyártó neve fogja eladni. Miért van szükség arra, hogy más nevet lássunk a dobozon? Azért, mert az adott gyártó egy más minőséget, vagy mondjuk úgy kategóriát akar az új névvel képviselni. Ami a jó a dologban, hogy a más minőséget nem az jelenti, hogy a felhasznált anyagok minősége romlik, inkább azt, hogy a felhasznált technológia már nem a legfrissebb, így ezek az eszközök, ezek a termékek csak teljesítményben maradnak el az aktuális csúcskészülékektől, minőségben nem.

Ilyen céget találunk az autóiparban (lásd Renault-Dacia), és persze találunk a számítástechnikában is, elég ha az egyik első ilyet említjük az ASUS-Asrock személyében. Ehhez a vonalhoz csatlakozott az Edimax is, mely gyártót elsősorban jó minőségű és innovatív hálózati megoldásairól ismerhetünk.

Cikkünkben tehát a getnet eszközökkel ismerkedhetnek meg olvasóink. Az eddigiekből már nyilvánvalóvá vált, hogy a getnet mögött az Edimax áll, így a fent felsorolt fenntartások mellett is arra számítunk, hogy jó minőségű hálózati eszközöket próbálhatunk ki. Ne is húzzuk tovább az időt, lássuk mi érkezett a gyártótól szerkesztőségünkbe!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.