Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkezett a VEVOR – elképesztő termékek tucatszám

Megérkezett a VEVOR – elképesztő termékek tucatszám

EU raktárból 2-5 nap alatt kapsz meg mindent!

Megérkezett a VEVOR – elképesztő termékek tucatszám

 


 

Bevezető

Ritkán ér akkora öröm, mint amikor a VEVOR képviselője megkeresett, szeretnék-e velük dolgozni. A VEVOR, mint gyártó nálam már a radarra került egy ideje, mert egyre több figyelemfelkeltő termékükkel találkoztam a netes barangolásaim során.

Megérkezett a VEVOR – elképesztő termékek tucatszám 1akciós termékek a képre kattintva!

Csodálkozva vettem észre, hogy a kezdetben autós kiegészítők gyártójának gondolt cég a háztartásigépektől a gördeszkákon át a komoly ipari berendezésekig mindent gyárt és forgalmaz. Igazi óriások ők, akik gyártóként olyan mennyiségű terméket kínálnak, ami egy nagyobb webáruháznak is becsületére válna.

Szóval ennyi, talán értitek már az örömömet, ritkán bővül az általam ajánlható termékek köre ilyen rengeteg jó cuccal.


 

A cégről

A 2007-ben alapított VEVOR a berendezésekre és szerszámokra szakosodott vezető kínai márka. Központja Sanghajban, Kínában található, világszerte több mint 1500 alkalmazottal, több mint 40 fiókteleppel és raktárral Hongkongban, Kínában, az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Európában és más országokban és régiókban, több mint 300 000 négyzetméter raktárfelülettel.

A fő termékek az MRO-szerszámok és berendezések, amelyeket világszerte értékesítenek olyan harmadik féltől származó platformokon keresztül, mint az Amazon, eBay, Wish, AliExpress, Rakuten, HomeDepot és a saját üzemeltetésű platformunkon–VEVOR.com.

Megérkezett a VEVOR – elképesztő termékek tucatszám 2

Konyhagépek a képre kattintva

Üzletük több mint 200 országot és régiót fed le, beleértve Észak-Amerikát és Európát, és több mint 10 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

Magát a VEVOR márkanevet 2013-ban hozták létre. A VEVOR bevétele 2021-ben meghaladja a 4 milliárd jüant, 2022-ben pedig már a 7 milliárdot is átlépte. A VEVOR Kína legnagyobb határokon átnyúló kiskereskedőjévé vált.

Promotion-VEVOR

Kerti grill cuccok a képre kattintva

Alább felsorolom az össze termékkört. A cég nem szokott kuponozgatni, náluk ez nem divat, de egy darabig kapunk az egyébként is jó árakból további 5 százalék kedvezményt. Ehhez a HOCHU kuponkódot vehetitek igénybe, és bármelyik, az áruházban található termékhez felhasználhatjátok!

Kellemes nézelődést!


 

Termékkörök

Étterem és étkeztetés

Az otthoni konyagépektől az ipari masinákon át az esküvői székborításig itt minden megtalálható, ami az ételkészítéssel, az étkeztetéssel vagy a vendéglátással kapcsolatos. Aki idetéved, az könnyedén megtalál mindent, ha vállalkozást szeretne ebben a témában indítani, de azoknak sem kell csalódniuk, akik simán a saját autójukba szeretnének egy hűtőládát.

Művészet, iparművészet és varrás

Érdekes kategória ez is. A pólónyomó gépektől az asztali CNC marokón át a fazekaskoringig mindent megtalálnak azok, akik hivatásszerűen vagy csak simán hobbiszinten űzik az alkotás valamely formáját. Érdemes akkor is benézni, ha ékszereket szeretnél készíteni, akkor is, ha dombornyomót keresel, és akkor is, ha kéklézerrel vagy CO lézerrel dolgoznál.

Autóipar

Elképzelhetetlen mennyiségű autós cuccot találsz itt. Hűtés, fűtés, vontatás, autószerelés, bármi szóba jöhet, az amatőr otthoni megoldásoktól a vérprofi gépekig minden van itt. Akkor is nézz be, ha tuningolni szeretnél, mert találsz hátsó szárnyat az autódra, és akkor is nézz be, ha fényezőműhelyre vágysz, mert van belőle felfújható, mobil megoldás.

Elektromos

Invertertől a komplett fali kapcsolótábláig megtalálsz mindent. Vannak itt műszerek is, hőkamerák is, de akár szervereknek szánt rack keretekbe is belefuthatsz.

Kézi szerszámgépek

Csőkamera, endoszkóp, fúrókalapács, késélező, asztali körfűrész, fémkereső, akkumulátoros csavarozó. Ez nem a teljes kínálat, csak a kategória első oldaláról szemezgettem. A lényeget gondolom értitek, ITT MINDEN VAN!

Kézi szerszámok

Hasonló, mint az előző pont, csak éppen ezek nem elektromos cuccok. Illetve az is van, mert például a szintező lézerek is itt vannak, de a többi túlnyomórészt mechanikus szerszám. Satuk, fogók, vágók, vésők, faragók és hidraulikus szerszámok.

Légszerszámok és kompresszorok

A kategória címe mindent elmond. Kompresszorok, tartályok és minden, ami sűrített levegővel működni képes.

Gyep és kert

Szeretsz kertészkedni, szükséged lenne egy apró fóliasátorra? Kell egy kempingszék, vagy kell egy hálózsák? Esetleg egy 12 személyes sátor? Műfű? Slag? Autótároló sátor? Rönkhasító? Tüzifatároló? Az a helyzet, hogy sosem érsz a termékek végére!

Anyagmozgatás

Daru, emelő, kézikocsi, csörlő, ipari szalagfüggöny, acélkábel. Nem is sorolom tovább, szerintem ennyiből már érthető, hogy mit találsz itt. Persze lesz még kismillió egyéb dolog is, szóval, ha van egy szabadnapod, akkor végig pörgetheted az összes cuccot!

Építkezés

Lépcsőkorlát? Van! Teleszkópos létra? Van! Falmaró? Van! Csempevágó? Van! Zuhanypanel? Az is van! Kiskezitcsókolom? Na az nincs!

Hardver

Fémből készült mindenféle a széklábtól az asztallábig, a fióksíntől a tv állványhoz használható emelőmotorig, az ajtósíntől a falba építhető postaládáig a termékek köre olyan széles, hogy ismét csak az első oldalról válogattam. Meg sem merem nézni mi van a későbbi oldalakon.

Megmunkálás

Mit szeretnél megmunkálni? Fát, fémet? Esztergálnál? Faragnál? Marnál? Csiszolnál? Ha ezek közül bármelyiket vagy csak egyiket, imádni fogod ezt a termékkört.

Hegesztés

Nem is részletezem, két oldalnyi termék csak a hegesztéshez.

Pumpák

Ezt sem részletezem. Víz és pumpálás két oldalon.

Vízvezeték

Az aknafedéltől a csőhajlítóig minden van. Szóval tényleg minden, ami a vízszerelés témakörében érdekes lehet.

Mezőgazdasági és Erdészeti berendezések

Baromfitartás és feldolgozás, kutyafürdető, ilyesmi. Itt kivételesen nincs túl sok termék.

Hűtés és fűtés

A címmel ellentétben leginkább a szellőztetés a profil ebben a kategóriában, bár persze a fűtés is kap szerepet. Ventilátorok és légtechnikához használható csöveket találsz itt.

Takarító- és takarítási kellékek

Ipari porszívó, kézszárító, törölközőszárító, kb. ennyi a tartalom itt.

Irodai kellékek

6 oldalnyi mindenféle. A legtöbb irodai cucc, de valamiért ide került a kötélpálya is, olyan, ami a játszótereken szokott lenni, amin a gyerekek felcsimpaszkodnak egy kis kocsira, ami aztán egy kötélen lefut a másik végpontig. Érdekes. Amúgy az otthoni edzőcuccok is itt vannak, meg van itt állvány, amire szimulátorhoz rakhatsz kormányt és pedált, de itt találod a vetítővásznakat is. Szóval sok minden egyben. Ami nagyon tetszik, az a kerti mozizáshoz a felfújható vetítővászon(tartó). Király cucc!

Laboratórium

Csak nézek ki a fejemből, ezek közül semmit nem ismerek, a kémiához mindig hülye voltam. Lombikokat látok meg sterilizálókat és fém gurulós kocsikat/tálcákat.


 

Összegzés

Hát kérem, nagyjából ennyi. Tegye fel a kezét, akinek még ez a termékmennyiség is kevés. Ok, tudom, hogy itt nem a kommersz cuccok vannak, és a megszokott elektromikai kütyükből is kevés van, viszont egy csomó olyan dolgot találhatsz, amit máshol nem. Sok cucc kimondottan a profi munkavégzéshez lett kitalálva, de azért van otthonra is elég érdekesség.

Minden esetre, üdvözöljük szeretettel a VEVOR-t, magam részéről örülök, hogy már ők is itt vannak!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.