Válassza az Oldal lehetőséget

Minden napra új Xiaomi termék rovatunk jelenti – Itt a Xiaomi dugóhúzó

Minden napra új Xiaomi termék rovatunk jelenti – Itt a Xiaomi dugóhúzó

Jól van, jól van, elég a tombolásból, le lehet ülni! Ez csak egy dugóhúzó, igaz motoros meg minden.

Minden napra új Xiaomi termék rovatunk jelenti – Itt a Xiaomi dugóhúzó

Tegnap egy okulele volt a Xiaomi újdonsága, ma pedig egy dugóhúzó. Nem tudom milyen két termék állhatna ennél távolabb egymástól. Ebből is látszuik, hogy a Xiaomi konkrétan világuralomra tör, nem akar helyet hagyni másoknak, legyen szó ruhákról, hangszerekről vagy dugóhúzókról.

Mi itt Magyarországon megszoktuk a sima spirál dugóhúzókat. Van a klasszikus amin sörnyitó is van, ott vannak a giccses őz vagy szarvas agancsból készült nyéllel szereltek, A közös ezekben, hogy izomerővel működnek, betekerjük, kihúzzuk. Egyszerű! A Xiaominál azonban úgy gondolták, hogy elég az erőlködésből, a beszakadt fél dugókból, a borban úszó parafatörmelékből, ők bizony elkészítik a tökéletes dugóhúzót.

xiaomi wine opener a

A gondolatot tett követte. A munkát egy Star Wars rajongóra bízták, aki elhatározta, hogy kedvenc filmjéből is belecsempészik valamit a történetbe. Nem nagyon tudunk más okot elképzelni arra, hogy miért lett lézerkard markolat kinézetű az eszköz. Kívülről feketére színezett rozsdamentes acél testet láthatunk két gombbal. Az egyik a dugó kihúzására, a másik a dugó szerkezetből történő eltávolítására szolgál. Belül persze nincs lézer, de van egy állandómágnesű motor, spéci fogaskerekek és hajtómű, valamint remek bronz csapágyak. A hírek szerint egy dugó kihúzása ezzel a csoda szerkezettel mindössze hat másodpercig tart. Heuréka!

Megvenni még nem tudjuk, a forgalmazás később indul.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.