Válassza az Oldal lehetőséget

Mosd az arcod Xiaomi arctisztítóval!

Mosd az arcod Xiaomi arctisztítóval!

Amikor már a kezed nem elég hatékony, hogy a sminket és a szennyeződést eltüntesse.

Mosd az arcod Xiaomi arctisztítóval!

Nem mondhatjuk, hogy a Xiaomi nem lát el minket újdonságokkal. Vannak értelmes és kevésbé értelmes cuccaik is. A most bemutatásra kerülő eszköznél nehezen tudom a hasznossági faktort megbecsülni, de hölgyek gyanítom örömmel veszik tudomásul, hogy immár az arctisztításhoz is ad a cég segítséget.

 

A sima tisztítópárnának kinéző eszközben egy rezgőmotor és egy 400 mAh kapacitású akkumulátor van, ami, a leírás szerint egy töltéssel 264 alkalommal használható. Természetesen IPX7 erősségű vízállóságot is adtak a cuccnak, lévén előfordulhat, hogy folyadékkal is érintkezni fog a használat közben.

Mosd az arcod Xiaomi arctisztítóval! 2

Ismét a leírás szerint, elég sok mindent tud. 3D-s rezgés, ez nyilván azt jelenti, hogy nem csak horizontálisan, hanem vertikálisan is mozog a párna használat közben. Ezzel a módszerrel állítólag a mélyebb pórusokból is ki lehet tisztítani a szennyeződést. A reklám szerint az eszköz 1915 sörtéje a többirányú, magas frekvenciájú rezgéssel maradéktalanul távolítja el az arcról a zsírt és a szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat és elősegíti a bőrápolási termékek felszívódását.

Mosd az arcod Xiaomi arctisztítóval! 3

Használatát az arc teljes területére ajánlják, így az orr, a száj és a szem környékére is. Az arccal érintekző anyag természetesen antibakteriális, és rendelkezik ROSH tanúsítvánnyal is, szóval vélhetően nyugodtan használhatjuk.

Most a GB-HBSFSXMF kuponkóddal 27,59 dollárért lehete a tiéd itt:

Xiaomi Mijia MJJMY01-ZJ szónikus arctisztító

További Xiaomi hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.