Válassza az Oldal lehetőséget

Periszkóp kamerákkal is érkezhetnek Xiaomi telefonok

Periszkóp kamerákkal is érkezhetnek Xiaomi telefonok

A Xiaomi MIX 3 csúszós megoldása ötletes, de nem túl kényelmes.

Periszkóp kamerákkal is érkezhetnek Xiaomi telefonok

Egy ideje használom már a MIX 3-mat, és egyet kell értenem azokkal, akik azt mondják, ötletes ez a megoldás, de számos hátránya van. A lecsúszó előlep nem a legkényelmesebb megoldás, ráadásul a telefon vastag is lett a mai csúcs mobilokhoz képest, a tömegét pedig a beépített mágneses mechanizmus növeli.

xiaomi camaras retractiles 1

Wang Teng Thomas, a cég egyik menedzsere a Weibon feltett kérdésekre azt válaszolta, hogy bár még nem eldöntött tény, de gondolkoznak a visszahúzható kamerás megoldáson is. Bár bővebben, részletekbe menően nem közölt semmit, így például kiadási dátumokat sem, de azért az eddigi tapasztalatok alapján a cég nem véletlenül szivárogtat ilyen információkat, ezekkel próbálják felmérni a vásárlói reakciókat. Vagyis, ha szóba került a kitolható, visszahúzható kamera, akkor valószínű, hogy ilyen megoldás fejlesztése már most is folyamatban van, és az, hogy ebből kész termék lesz e a piac reakcióitól függ.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.