Válassza az Oldal lehetőséget

Riding’ times Z8 – még mindig a legolcsóbb, még mindig szeretem

Riding’ times Z8 – még mindig a legolcsóbb, még mindig szeretem

Ha olcsó elektromos robogót keresel még mindig a Riding’ times Z8 a megfelelő választás.

Riding’ times Z8 – még mindig a legolcsóbb, még mindig szeretem

Állandóan kapom az ívet, mert robogónak merem nevezni ezt meg a hasonló járműveket, pedig mi más ez, mint egy robogó? Régen a Babettát is robogónak neveztük, pedig az erőben nem tudott többet, maximum a tankolása volt gyorsabb. A Riding’ times Z8 itt áll a garázsomban, ha naponta nem is (mert nem kell minden nap elmennem itthonról) hetente azért elő-elő veszem és ezzel intézem a futkosós dolgaimat.

Benzines robogót használsz? Lassan gondolkozhatsz a váltáson! 19

Tény, nem lehet vele sok száz kilométert megtenni, tény, nem lehet 5 perc alatt megtankolni, de arra, hogy kényelmesen és szinte költségmentesen elvigyen A-ból B-be tökéletes. Nem fogsz vele driftelni, nem csikorognak a kerekek, de abszolút motorszerű élményt ad, amit imádok. Kényelmes, nagyon jó rugózik, nagyon jó az üléspozíció, és még sorolhatnám a nagyon jókat.

Benzines robogót használsz? Lassan gondolkozhatsz a váltáson! 18

Persze ez is “csak” egy kínai valami, szóval azért a tavaszt én is azzal kezdtem, hogy ellenőriztem a csavarokat, meghallgattam a csapágyakat, megnéztem a féket, de lekopogom, egyelőre hibátlan. Remélem marad is az a teljes nyári szezonra, mert, hacsak nem veszek egy komolyabbat maradni fog nálam továbbra is.

Szóval a lényeg, ahogy tavaly, úgy most sem tudok olcsóbb elektromos robogót ajánlani nektek. Cseh raktárból a RDTZ82401 kuponkóddal 365 ezer forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Riding’ times Z8 elektromos robogó

 

A tesztet és a videót itt találod a gépről: BENZINES ROBOGÓT HASZNÁLSZ? LASSAN GONDOLKOZHATSZ A VÁLTÁSON!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.