Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Ninebot Segway ES1 elektromos roller a hazai árak töredékéért

Xiaomi Ninebot Segway ES1 elektromos roller a hazai árak töredékéért

Az ilyen akciók miatt szeretünk Kínából vásárolni!

Xiaomi Ninebot Segway ES1 elektromos roller a hazai árak töredékéért

A Segway és a Ninebot márkanevek immár a Xiaomi égisze alá tartoznak, ezekkel a cégekkel együtt fejlesztik elektromos közlekedési eszközeiket. Ennek eredménye lett két új elektromos roller is, a Ninebot Segway ES 1 és ES2. A két roller között nincs sok különbség, az ES 2 magasabb, 25 km per órás sebességre képes, míg az ES1 20 km per órát tud.

Ninebot Segway ES1 1

Ahogy azt a Xiaomi eszközeinél megszokhattuk rengeteg apró extrával kedveskednek nekünk, sőt, általában “okossá” is teszik termékeiket. Ez most sincs máskét, A Segway ES1 is jól fel van szerelve. Előra kapunk egy lámpát, van egy apró műszarfalunk a kormányoszlop tetején, van tárcsafék, ami az elektronikus fékkel együtt kiemelkedő fékhatást biztosít egyszerre az első és a hátsó kerékre is. A gyári adatok alapján a maximumális sebességnél sem lehet nagyobb a fékút mint 4 méter. További érdekesség, hogy a rolleren sehol nem látunk akkumulátor csomagot. Ez annak köszönhető, hogy a telepek a kormányoszlopban vannak elrejtve, így ránézésre a gép nem sokban különbözik hagyományos társaitól. A Xiaomi okoseszközök szinte mindegyike rendelkezik Bluetooth kapcsolattal, így nem lepődünk meg azon, hogy a roller is kapott ilyen extrát. Ezen, a telefonunkra letölthető programon keresztül figyelemmel kísérhetjük rollerünk állapotát, látjuk a futott kilométert, az akkumulátor töltöttségét, sőt az app azt ígéri, hogy megtanít minket a Segway ES1 helyes használatára is.

Ninebot Segway ES1 3

A sok érdekesség mellett szólnunk kell még a fizikai jellemzőkről is. Az ES1 187 Wh-ás akkumuátort kapott, amit 3,5 óra alatt tölthetünk fel, a teljes töltés pedig maximum 25 kilométer megtételére lesz elég. Ez a táv természetesen változhat a testsúlyunk illetve a domborzati viszonyok függvényében. Ahogy feljebb olvashattátok a maximális sebesség 20 km per óra, a maximális teherbírás pedig 100 kg, a legnagyobb leküzdhető emelkedő pedig 10 százalékos. Persze ennél súlyosabb egyéniségek alat sem fog összeroppanni, a tesztek alatt ennek a tömegnek sokszorosával nyúzták a szerkezetet. A roller teljes tömege 11,3 kilogramm, ráadásul össze is csukható, így akár vihetjük magunkkal autónk csomagtartójában, és ha olyan helyre kell eljutnunk ahova nem lehet másképp behajtani csak felpattanunk a rollerre és száguldunk tovább.

Ninebot Segway ES1 2

Ahogy a címben is olvashattátok a Xiaomi Ninebot Segway ES1 rollert a hazai árak töredékéért vehetjük meg, és ez most tényleg nem üres frázis, hanem kőkemény tény. A legolcsóbb hazai ár az Emagnál 150 ezer forint. Árulja az Alza is, náluk majdnem 200 ezret kell fizetni érte. Ezzel szemben ha Kínából rendeljük ingyenes szállítással, akkor az ára csak 88 ezer forint. Ezt nevezem én durva különbségnek! Ez az ár az év végi 11.11 akciónak köszönhető, akkor kapjuk meg, ha vásárláskor felhasználjuk a GB111101 kuponkódot. Ennek segítségével az eredeti 484 dolláros árat tudjuk 310 dollárra, vagyis 88 ezer forintra csökkenteni.

Fontos, hogy bár a szállítás ingyenes a rollereket a nagy méret miatt nem repülőn, hanem vonaton szállítják. Mai megrendelés esetén (november 9.) a szállítást november 12 és 14 közé ígérik a szállítás ideje pedig 35-40 munkanap. VAgyis mostani rendeléssel és kis szerencsével karácsonyig még megérkezhet a csomag!

A rollert a GB111101 kuponkód segítségével, 88 ezer forintért itt tudjátok megvenni: Xiaomi Ninebot Segway ES1


 

Ha nem vásároltál még kínai áruházban vagy nem tudod hogy kell a kupont használni, akkor ez a cikk neked íródott: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.