Válassza az Oldal lehetőséget

2007-ben nem lesz E3

A Next Generation internetes oldal belső forrásokra hivatkozva hírül adta, hogy az E3 szakkiállítás, az Electronic Entertainment Expo a jelenlegi állás szerint megszűnik, és már jövőre sem lesz.

A legnagyobb kiállítók egymás után léptek vissza az eseménytől, arra hivatkozva, hogy ez az egész felhajtás anyagi szempontból csak hatalmas befektetést igényel, viszont nem térül meg. A show résztvevői már nem tartják kellőképpen vonzónak reklám tekintetében az E3-at, és úgy döntöttek, hogy az itt elköltendő pénzmennyiséget inkább a fejlesztésekre fordítják.

2007-ben nem lesz E3

Az ESA (Entertainment Software Association) által először 1995 májusában megrendezett szakkiállítás jövője teljesen bizonytalan, azt viszont már most tudni lehet, hogy 2007-ben biztosan nem kerül megrendezésre. Doug Lowenstein, az ESA elnöke valószínűleg a mai nap folyamán hivatalos bejelentésében fogja megerősíteni az interneten terjedő információkat.

2007-ben nem lesz E3
őket sem látjuk jövőre…

Elképzelhető, hogy az anyavállalat későbbiekben az E3 nevet felhasználva rendez valamiféle szakkiállítás(oka)t, de az a nagy pénzt, érdeklődést és felhajtást hozó cégek, kiállítók hiányában már nem lesz ugyanaz a szintű rendezvény, mint amilyen az elmúlt tizenkét évben volt.

A szerzőről