Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkezett a Jelly Bean Samsung Galaxy S2-re!

Néhány napja már beszámoltunk róla, hogy hamarosan várható a Samsung előző csúcstelefonjára egy új Android verzió. Nos, az idő elérkezett, a szoftver már letölthető!

 

Android-Jelly-Bean-Logo

 

Fontos tudni, hogy a 4.1.2-es verziójú I9100XXLSJ-s ROM egy kiszivárgott tesztverzió, hivatalos frissítésként még nem érhető el, így ha nem vagy biztos benne, hogy kell a szoftvert az Odin programmal frissíteni, akkor ne is próbálkozz. A szoftver frissítése ez esetben szinte biztos, hogy a garancia elvesztéséhez vezet!

 

Ezzel együtt, az eddigi tapasztalatok alapján az új ROM stabilnak és gyorsnak tűnik, így aki ki szeretné próbálni, az igyekezzen a következő címre:

 

 

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&;model=GT-I9100&pcode=0&os=1&type=1#firmware

 

A letöltéshez regisztrálnod kell az oldalon!

 

Az eddigi tapasztalatokról itt olvashattok:

 

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994313&;nocache=1

 

Update: A rendszer a saját készülékemen hiba nélkül fut, sokkal szebb, jobb, használhatóbb mint a ICS volt. Már root lehetőség is van! A saját tapasztalataim ellenére sem bíztatok senkit a frissítésre, mert a garancia elvesztésével és a telefon meghibásodásával  járhat!



.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.