Válassza az Oldal lehetőséget

40 új készülék bemutatását tervezi idén a Nokia

 

40 új készülék bemutatását tervezi idén a NokiaHivatalos bejelentés szerint 40 új eszközt szeretne bemutatni idén a Nokia.

 

 

A Finn gyártó bejelentette, hogy az idei év hátralévő részében még 40 darab készüléket szeretne bemutatni a nagyközönség számára. A bejelentéssel kapcsolatban nem árt megjegyezni, hogy a bemutatásra kerülő 40 készülékbe beletartoznak a különböző piacokra szánt, csak apró részletekben módosított telefonok is, így igazából nem 40 teljesen különböző készülékről beszélhetünk.

40 új készülék bemutatását tervezi idén a Nokia

A hírek szerint az újdonságok több mint 30%-a okostelefon lesz. A bemutatásra kerülő eszközök között mindenki megtalálhatja majd a kedvencét, legyen szó akár érintőkijelzős, teljes QWERTY billentyűzetes, vagy akár egy teljesen hagyományos alapkészülékről. Ha szerencsénk van, akkor még idén bemutatkozhat az első Windows Phone 7-es rendszert futtató Nokia is, ám egyes pletykák szerint ez inkább 2012-re tolódik át.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.