Válassza az Oldal lehetőséget

Fénysebességre lép a Logitech

Fénysebességre lép a Logitech

Elmúltak már azok az idők, amikor profi játékra nem volt ideális választás egy vezeték nélküli rágcsáló.

Fénysebességre lép a Logitech

A Logitech a napokban hivatalosan is útnak indította legfrissebb szerzeményét, a G305-ös egeret. Hamar kiderült, a termék a játékosokat célozza; a Hero néven futó optikai szenzor 12 000 DPI-s érzékenysége és az 1 ms-os válaszidő (Lightspeed technológia) még a hivatásos gamereknek is megfelelő lehet. Utóbbi megvalósítás nyilván alaposan le tudja gyalulni az energiaforrásként szolgáló AA elemet (kb. 250 óra alatt végzi ki), ám jó tudni, hogy 8 ms-os válaszidővel 9 hónap is elérhető. A Lightspeed révén egyébként a G305 vezeték nélküli mivolta ellenére is simán gyorsabb, mint a legtöbb vezetékes megoldás.

Mint látjátok, a cucc klasszikus formavilága mellőzi a hivalkodást, a Logitech szerint ez a kulcs a komfortos használathoz. Érdemes szóba hozni, hogy az USB-s adó-vevő az egér belsejébe rejthető, így használaton kívül sem fogjuk elhagyni azt – elvileg.

A végére hagytuk a legjobbat; a Logitech G305 ajánlott kiskereskedelmi ára mindösszesen 60 dollár, ami egészen baráti összegnek hat a fentiek tükrében. A kütyüről további részleteket ide kattintva olvashattok!

Forrás: Logitech