Válassza az Oldal lehetőséget

Elephone U3H – ez a telefon egy kicsit jó lett!

Elephone U3H – ez a telefon egy kicsit jó lett!

Az Elephone-ra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy nem tartják a divat ütőerén az ujjukat.

Elephone U3H – ez a telefon egy kicsit jó lett!

Hihetetlen, hogy ez a cég mennyire naprakész tud lenni a friss mobiltrendek terén. A nagy gyártókkal egyidőben dobjál piacra készülékeiket, amik külsőleg mindenben megfelelnek a legkomolyabb elvárásoknak, belül pedig erős, de az ár miatt leginkább ésszerűnek mondható hardvert kapnak. Így alakult ez az U3H nevű mobiljukon is.

Elephone U3H - ez a telefon egy kicsit jó lett! 2

A telefon központi egysége a Mediatek Helio P70 jelű lapkája. Volt már nálunk telefon és tablet is, amiket ez a lapka hajtott, és meg kell mondanom, hogy megsüvegelendő a teljesítménye. A nyolcmagos proci, az erős GPU és a dedikált, kimondottan a mesterséges intelligencia műveletekhez beépített lapka szépen teszi a dolgát. Moder, gyors, keveset fogyaszt, brutálisan sok, 8 GB memória és 256 GB háttértár van benne, mi kellhet még?

Elephone U3H - ez a telefon egy kicsit jó lett! 3

Hát, természetesen az, hogy jól nézzen ki. Az Elephone készülékeinél ezzel sosem volt baj, és az U3H esetén sincs. A kijelző körül a keret nagyon vékony, a kijelző-előlap arány 90 százalék feletti. A legnagyobb érdekesség is itt található, még pedig az, hogy nincs kamerasziget, hanem a legújabb trendek szerint egy kis lyuk van csak a kijelzőn, amin a szelfikameri ki tud kukucskálni. Maga a kijelző panelja amúgy IPS technológiára épül, így az ujjlenyomatolvasó nem kerülhetett az üveg mögé, maradt a hátlapon.

Elephone U3H - ez a telefon egy kicsit jó lett! 4

A telefonban összesen “csak” három kamerát találunk. Ez előlapi 24 megás szelfikamera, hátul pedig egy 48 megapixeles főkamera és egy mélységszenzor várja, hogy fényképezzünk. Nem egy eszeveszett mennyiség, de láttunk már olyan telefont, amin sok kamera volt, de mind használhatatlan, szóval nem baj, ha azzal lehet fényképezni.

Elephone U3H - ez a telefon egy kicsit jó lett! 5

Egyéb képességek terén sem lesz panasz, bár olyan adat, amire felkapjuk a fejünket nincs. Az akkumulátor 3500 mAh kapacitású, és egésze érthetetlen módon, még a vezeték nélküli töltést is támogatja. Mármint azt értem, hogy támogatja, de azt nem, hogy a nagyobb gyártóknál egy ilyen képesség, miért csak a 400-500 dollros telefonkba fér bele.

Elephone U3H - ez a telefon egy kicsit jó lett! 6

A lényeg, hogy ezt a szép, erős és modern telefont, most megkapjuk 64 500 forintért a nem rég indult bevezető akcióban.

Ha megtetszett, akkor itt megtalálod:

Elephone U3H – 6.53 colos kijelzővel, Helio P70 processzorral, 8 GB memóriával és 256 GB tárterülettel

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.