Válassza az Oldal lehetőséget

Az Apple újraindítja a járvány miatt leállított gyárait

Az Apple újraindítja a járvány miatt leállított gyárait

A kínai koronavírus-helyzet kitörésekor számos gyár leállította a termelést a vírus terjedésének félelme miatt.

Az Apple újraindítja a járvány miatt leállított gyárait

Tim Cook egy interjúban mondta: „Véleményem szerint Kína ellenőrzése alatt tartja a helyzetet. Az új koronavírus járvány kapcsán a napi adatok csökkenő tendeniát mutatnak, ezért optimista vagyok.„

Az amerikai gyártó óriás, az Apple szintén leállította a működést, ami nagyon lelassította a termelést. Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook elmondta, hogy a kínai koronavírus járvány ellenőrzés alatt áll, és Ő, személy szerint optimista .

Cook egy interjúban mondta:

„Véleményem szerint Kína ellenőrzése alatt tartja a helyzetet. Az új koronavírus járvány kapcsán a napi adatok csökkenő tendeniát mutatnak, ezért optimista vagyok. A beszállítók tekintetében az iPhone gyártása nem korlátozódik Kínára, de a legfontosabb alkotóelemek az USA-ból és Kínából származnak. Újra megnyitottuk gyárainkat Kínában. Ezek a gyárak termelése jelenleg növekszik, hogy mihamarabb helyreálljanak a normál körülmények. „

Az Apple korábban bejelentette, hogy az Apple kínai üzleteinek bezárása és az ellátási problémák miatt az Apple 2020 első negyedévére vonatkozó bevételi célkitűzése nem teljesül. Az Apple kínai üzleteinek bezárásakor a cég és a partnerek üzletei csak néhány órát tartottak nyitva, és kevés ügyfelet fogadnak.

A társaság kifejezett növekedést várt bevételében a sikeres 2019-es felállás miatt. A helyzet azonban megváltozott a koronavírus fertőzés miatt. A társaság természetesen csak egy a sok más olyan társaság közül, amelyek veszteségeket szenvednek a járvány miatt.

További koronavírus hírek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.