Válassza az Oldal lehetőséget

Lenovo xiaoxin Tablet – Xiaomi konkurens nyerő áron

Lenovo xiaoxin Tablet – Xiaomi konkurens nyerő áron

Snapdragon processzorral, német raktárból, jó áron.

Lenovo xiaoxin Tablet – Xiaomi konkurens nyerő áron

A Lenovo, egy jól ismert vállalat, amely tavaly egy új táblagépet dobott piacra Lenovo Xiaoxin Tablet néven. A készülék egy elegáns és stílusos tablet, amely 10,6 hüvelykes nagy képernyővel, 4 + 64 GB tárhellyel, 8 megapixeles elülső és hátsó kamerával, valamint 7700 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

Lenovo xiaoxin Tablet - Xiaomi konkurens nyerő áron 1

A Lenovo Xiaoxin Tablet egyik kiemelkedő tulajdonsága a 10,6 hüvelykes LCD nagyméretű képernyő. A 400 nites fényerővel és 2K nagy felbontással rendelkező panel éles és élénk vizuális élményt nyújt filmek, játékok és egyéb tartalmak megtekintéséhez. A képernyő elég nagy ahhoz is, hogy megkönnyítse a könnyű multitaskingot, így a felhasználók egyszerre több alkalmazáson is dolgozhatnak.

Lenovo xiaoxin Tablet - Xiaomi konkurens nyerő áron 2

A Lenovo Xiaoxin Tablet négy hangszórós térhatású hangrendszert kapott, amely Dolby Panoramic Sound és Dolby Atmos funkcióval rendelkezik. Ez a funkció biztosítja, hogy a hang hang hangos és tiszta legyen. A Lenovo Xiaoxin Tablet 8 megapixeles elülső és hátsó kamerával dolgozik. Az elülső kamera 83 °-os nagy széles látószögű a hátsó kamera szintén 8 megapixeles. Emellett az előlapi kamera támogatja az arcfelismerést, így a készülék feloldása is egyszerűvé válik.

Lenovo xiaoxin Tablet - Xiaomi konkurens nyerő áron 3

A Lenovo Xiaoxin Tablet nagy, 7700 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, ami biztosítja, hogy a készüléket hosszabb ideig használhassuk anélkül, hogy újratöltésre lenne szükségünk. A táblagép támogatja a QC 3.0 gyorstöltési funkciót, ami csökkenti a várakozási időt, a 6 nm-es fejlett gyártási eljárással készült 8-magos Snapdragon processzor pedig energiatakarékosabbá teszi a készüléket.

Lenovo xiaoxin Tablet - Xiaomi konkurens nyerő áron 4

Ami a pontos specifikációkat illeti, a Lenovo Xiaoxin Tabletet egy Snapdragon 680 processzor hajtja, és a ZUI 13.5 operációs rendszer fut rajta, amely az Android 12-re épül. A táblagép 4+64 GB tárhellyel rendelkezik, és támogatja a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2,4 GHz és 5 GHz-es, valamint a BT 5.1 csatlakozást. A készülék USB Type-C és 3,5 mm-es audio interfésszel rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható külső eszközökhöz.

Lenovo xiaoxin Tablet - Xiaomi konkurens nyerő áron 5

A Lenovo Xiaoxin Tablet 2022 vékony és könnyű kialakítású, méretei 251,2 x 158,8 x 7,45 mm, súlya pedig mindössze 751 gramm. A készülékhez egy 20 W-os adaptert mellékelnek USB-A-C csatlakozóval, valamint egy töltőkábelt és egy töltőfejet. A csomag mérete 27 x 18 x 4cm, így könnyen hordozható.

A gépet most német raktárból szállítják, az ára ~65 000 forint (az árfolyam függvényében változhat). Kupon nincs a vásárláshoz.

Lenovo Xiaoxin Tablet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.