Válassza az Oldal lehetőséget

Internet és Facebook a tévén

Internet és Facebook a tévénAz Iomega elérhetővé teszi az internetes tartalmakat, valamint az összes saját videót, képet és zenét a tévén az új Iomega TV with Boxee segítségével.

 

Az Iomega bejelentette az új Iomega TV with Boxee termékcsalád megjelenését. A kényelmesen használható multimédiás hálózati eszközök a Boxee innovatív szoftverének használatával teszik elérhetővé a televízión a webes tartalmakat – sokezer kedvelt tévéműsort, filmet és más digitális szórakozási formákat.

Internet és Facebook a tévén

Mi is az Iomega TV with Boxee?

Az Iomega új, hálózatkezelésre képes internetes házi szórakoztató megoldása beépített vezeték nélküli kapcsolattal (WiFi) a lehető legtöbbet hozza ki a nagyfelbontású tévézésből azzal, hogy kényelmesebbé teszi a legkülönfélébb tartalmak kiválasztását, lejátszását, tárolását és megosztását a weben egy sor népszerű alkalmazás (pl. VUDU, Crackle, Pandora, általános sugárzású médiatartalmak, kábelkapcsolat stb.) használatával. A felhasználó nyugodtan lazíthat a tévé előtt, miközben interaktív kapcsolatban áll nem csak a weben, hanem az otthoni hálózaton található tartalmakkal is – egy elegáns QWERTY távirányítót használva a nehézkes billentyűzet helyett. Ez alapjaiban változatja meg a digitális szórakozást: gyakorlatilag minden elérhetővé válik a tévén az Iomega TV with Boxee használatával, amit csak le lehet szedni a netről vagy megvan az otthoni hálón.

A Boxee technológiájával az Iomega TV-n sokezer tévéműsor érhető el, csak végig kell böngészni az epizódokat például a CBS, NBC, Comedy Central, HGTV, Cartoon Network és egyéb adóknál. Megnézhet gyakorlatilag bármilyen Önt érdeklő tartalmat, például sokezer filmet a VUDU interaktív médiaszolgáltatótól és más forrásokból, és élvezheti a zenék bőséges választékát anélkül, hogy akár csak felállna a tévé elől. Az összes online tartalom tökéletes minőségben, 1080p felbontású HD-videolejátszás formájában élvezhető (ha a tartalom rendelkezésre áll) a HDTV és az Iomega TV with Boxee együttes használatával.

Szabad választás: Iomega TV with Boxee tárolóval vagy anélkül

Az Iomega két változatban jelenteti meg az új eszközt: az Iomega TV with Boxee nem rendelkezik beépített merevlemezzel, ugyanakkor az Iomega TV with Boxee + Storage 1 vagy 2 terabájtos tárhelyet kínál az adatok számára. Mindkét modell a Boxee kényelmesen használható szoftverével használható és hálózati tárolási szolgáltatásokat is kínál.

Az új Iomega TV with Boxee és az új Iomega TV with Boxee + Storage termékek várhatóan februárban kerülnek forgalomba az egész világon. Az Iomega TV with Boxee ára 229,99 dollár, az Iomega TV with Boxee + 1TB Storage 299,99 dollár, az Iomega TV with Boxee + 2TB Storage pedig 349,99 dollár lesz. (Az árak javasolt viszonteladói árak az Amerikai Egyesült Államokban.)

A szerzőről