Válassza az Oldal lehetőséget

A Fujitsu felfrissíti teljes Esprimo PC és LifeBook noteszgép termékcsaládját

A CES kiállításon bemutatott új modellek az Intel 32 nanométeres processzoraira alapoznak, amelyek komoly előrelépést mutatnak az energiahatékony teljesítmény terén.

A Fujitsu bemutatta megújult ESPRIMO PC és LIFEBOOK családjának tagjait: három új ESPRIMO és kilenc új LIFEBOOK modellt.

A Fujitsu felfrissíti teljes Esprimo PC és LifeBook noteszgép termékcsaládját

Új, halk ESPRIMO PC-k

Azon túl, hogy a nulla wattos ESPRIMO PC-k kikapcsolt állapotban 0 watt fogyasztásúak, a Fujitsu most újabb környezetterhelő tényezőt iktatott ki modelljeinek működéséből: a zajt. Az új nulla wattos ESPRIMO E900 és P900 „Zero Noise” modellek teljesen zajmentesen futnak tétlen és normál irodai üzemmódban. A halk működésnek köszönhetően az új ESPRIMO PC-k bármilyen irodai környezetbe harmonikusan beilleszthetők.

A harmadik új ESPRIMO a Q900 modell, amely két USB 3.0 interfésszel rendelkezik. Az USB 3.0 átviteli sebessége az USB 2.0 tizenkétszerese. A nagy teljesítmény dacára az ESPRIMO Q900 a Fujitsu PC-portfóliójának legenergiahatékonyabb modellje.

 • ESPRIMO Q900 mini PC
 • ESPRIMO E900 E85+ / E90+ / 0 wattos kis helyigényű (SFF) PC
 • ESPRIMO P900 E85+ / E90+ / 0 wattos mikrotorony PC

Új LIFEBOOK kínálat

Az új LIFEBOOK kíálat több apró, értéknövelő jellemzővel is rendelkezik. Ezek egyike a 0 wattos váltakozó áramú adapter, amely egyáltalán nem fogyaszt energiát a noteszgép kikapcsolt állapotában, és az antibakteriális billentyűzet, amely gátolja a noteszgép felhasználói között a kórokozók terjedését. Szintén új jellemző a legtöbb új modellben megtalálható USB-töltési üzemmód, amely kikapcsolt állapotban is lehetővé teszi a hordozható eszközök pl. mobiltelefonok töltését.

A Fujitsu az új ESPRIMO PC-knél és LIFEBOOK noteszgépeknél alkalmazza elsőként a „valódi család” (true family) koncepciót, amely a karbantartás és tesztelés terén is jelentős megtakarítást eredményez. A vállalatoknak jellemzően minden PC- és noteszgép-modellt külön kell tesztelniük, hogy ellenőrizzék a hardverek és a szoftverek kompatibilitását az üzleti környezettel. A „valódi család” koncepció azt jelenti, hogy a Fujitsu minden rendszerében ugyanazokat a fő komponenseket használja, az alaplapot, a BIOS-t, az előoldali csatlakozópanelt, a tápegységet és az image-eket is beleértve. Az ügyfelek így egyetlen modell tesztelésével meggyőződhetnek róla, hogy a teljes termékcsalád kompatibilis-e IT-környezetükkel. Az új ESPRIMO P900 és ESPRIMO E900 sorozat, valamint a LIFEBOOK E751 és LIFEBOOK S751 a Fujitsu első e koncepció jegyében készült PC-i illetve noteszgépei.

A „valódi család” koncepció a Fujitsu eddigi termékcsalád-filozófiáját fejleszti tovább. Az eddigi filozófia jegyében a LIFEBOOK E751 és S751 bizonyos moduljai, például a DVD meghajtó modulhelye, a második merevlemez-meghajtó, a második akku és portreplikátor már korábban is cserekompatibilis volt egymással. Ezek az egységek a 2010-es generáció modelljeivel is együttműködnek.

 • LIFEBOOK T901 – 13,3 hüvelykes kimagasló precizitású kijelzővel ellátott üzleti tábla-noteszgép
 • LIFEBOOK P771 – a világ egyik legkisebb 12,1 hüvelykes professzionális noteszgépe DVD-író helyére tehető második akkumulátorral és port replikátorral
 • LIFEBOOK S761 – 13,3 hüvelykes professzionális noteszgép, amelynek rendkívüli akkumulátor üzemideje remek méret/tömeg kombinációval párosul
 • LIFEBOOK E751 – csatlakozók széles spektrumát felsorakoztató 15,6 hüvelykes asztali gépet helyettesítő üzleti noteszgép
 • LIFEBOOK S751 – nagy teljesítményű, 14 hüvelykes üzleti noteszgép
 • LIFEBOOK P701 – kompromisszumok nélküli üzleti noteszgép, 12,1 hüvelykes kijelzővel
 • LIFEBOOK NH751 – 17,3 hüvelykes multimédia-noteszgép Blu-ray Disc meghajtóval, Full HD-kijelzővel és új grafikus élményt nyújtó, Nvidia Optimus technológiáján alapuló külső grafikus kártyával, lakossági felhasználásra
 • LIFEBOOK AH531 és A531 – 15,6 hüvelykes általános felhasználásra kialakított noteszgépek sokféle opcióval: Blu-ray Disc meghajtóval, külső grafikus kártyával és beágyazott 3G/UMTS csatlakozással
 • LIFEBOOK LH531 – általános felhasználásra kialakított 14 hüvelykes noteszgép

A Fujitsu új ESPRIMO és LIFEBOOK család modelleinek szállítása 2011. március 1-én indul az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban.

A Fujitsu felfrissíti teljes Esprimo PC és LifeBook noteszgép termékcsaládját 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2